apeluję o pokorę napisał: Nie róbcie sobie jaj z poważnych wyborów decydujących o losie naszego miasta. Kto to jest ta pani Marzena. Dorwała podstarzałego przegranego polityka, który ma ciągle parcie na rządzenie jednak wie że nikt mu już nie zaufa to wystawia maskotkę a rządzić będzie z tylnego fotela. Panie Andrzeju niech pan sobie już daruje da szansę młodym i sprawnym a pani Marzena niech robi to co robi bo babcie to doceniają. Żeby rządzić w mieście trzeba mieć wiele doświadczeń społecznych, gospodarczych, politycznych, mieć cechy lidera i przywódcy za którym pójdą ludzie. Nie wiem co pani robi w zusie ale ta firma nie cieszy się popularnością społeczną wręcz ludzie chętnie zlikwidowaliby ten nieudany twór z czasów PRL-u. Może niech pani wystartuje na radną i pokaże pani jakiś realny program, na burmistrza zwłaszcza po 25 latach samorządności potrzeba ludzi doświadczonych. Działalność w organizacji na rzecz osób starszych to nie do porównania z działalnością na rzecz rozwoju całego miasta. Szczerze podziwiam panią za brak samokrytyki i pychę pozwalająca na takie porywcze pomysły.
Czytam ten post i się śmieję. Takich bzdur już dawno nie czytałam, aż mi się humor poprawił. Dziękuje

Kogoś poniosła literacka fantazja.

Czekam na kolejne wpisy . Zaznaczam, że zagłosuję na osobę która przekona mnie REALNYM PROGRAMEM!