A POKORY BRAK ! - Strona 29 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

A POKORY BRAK ! 2014/03/27 21:52 #281

• N.O.
  • N.O. Avatar Autor
  • Gość
BĘDZIE KOBIETA KANDYDOWAĆ NA BURMISTRZA ORNETY ! WIEM I POTWIERDZAM ! BARDZO SIĘ CIESZE .MŁODA PANI , BARDZO ENERGICZNA.

A POKORY BRAK ! 2014/03/27 22:36 #282

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

N.O. napisał: BĘDZIE KOBIETA KANDYDOWAĆ NA BURMISTRZA ORNETY ! WIEM I POTWIERDZAM ! BARDZO SIĘ CIESZE .MŁODA PANI , BARDZO ENERGICZNA.

No jeśli chodzi o Panią Asię, tą blondynkę z urzędu miasta zajmującą się programami unijnymi, to na bank oddam na nią głos

A POKORY BRAK ! 2014/03/27 22:42 #283

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

N.O. napisał: BĘDZIE KOBIETA KANDYDOWAĆ NA BURMISTRZA ORNETY ! WIEM I POTWIERDZAM ! BARDZO SIĘ CIESZE .MŁODA PANI , BARDZO ENERGICZNA.

No jeśli chodzi o Panią Asię, tą blondynkę z urzędu miasta zajmującą się programami unijnymi, to na bank oddam na nią głos
REKLAMA

A POKORY BRAK ! 2014/03/27 22:46 #284

• Bogdan Wiszowaty
  • Bogdan Wiszowaty Avatar
  • Gość
Dobrze, że Kobiety będą kandydować na Burmistrza Ornety w Wyborach Samorządowych 2014r.

A POKORY BRAK ! 2014/03/28 00:50 #285

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

Bogdan Wiszowaty napisał: Dobrze, że Kobiety będą kandydować na Burmistrza Ornety w Wyborach Samorządowych 2014r.

Tak , bardzo dobrze może skończy się pogarda władzy dla mieszkańca ! Czas najwyższy by tak się stało.

A POKORY BRAK ! 2014/03/28 07:59 #286

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

Tolek napisał: Obserwując to co dzieje się na naszym lokalnym gruncie politycznym, to co ludzie wypisują na forum to woła o pomstę do nieba !!! Pisze może ze trzy osoby próbując jątrzyć jak zwykle !!! To ludzie pozbawieni jakiejkolwiek wyobrażni !!! KANDYDACI NA BURMISTRZA .

Czy ty się dobrze czujesz? Jaki grunt polityczny? Człowieku, czy ty wiesz, co to jest spalarnia odpadów niebezpiecznych? No to do internetu marsz, dokształcić się!

A POKORY BRAK ! 2014/03/28 17:54 #287

• Wyborca
  • Wyborca Avatar Autor
  • Gość
W tv.orneta jest publikowana ostatnia sesja i jest o spalarni śmieci, proszę dokładnie wysłuchać tego cyrku, śmiać się czy płakać !!!!

A POKORY BRAK ! 2014/03/28 18:38 #288

• spragniona wiedzy
  • spragniona wiedzy Avatar Autor
  • Gość

Wyborca napisał: W tv.orneta jest publikowana ostatnia sesja i jest o spalarni śmieci, proszę dokładnie wysłuchać tego cyrku, śmiać się czy płakać !!!!

Czy ktoś może tak w skrócie zrelacjonować ostatnią sesję? chodzi mi o sprawę spalarni co wynikło? net mi sie zawiesza i nie moge obejrzeć

A POKORY BRAK ! 2014/03/31 20:53 #289

• Wyborca
  • Wyborca Avatar Autor
  • Gość
Pierwszy raz jechałem drogą ,nową drogą od przemysłowej w stronę OLSZTYNA frajda ,super ,dzięki !! I mówią że burmistrz be,to nieprawda !!!!!!!!!

A POKORY BRAK ! 2014/03/31 20:56 #290

• TAK
  • TAK Avatar Autor
  • Gość

Wyborca napisał: Pierwszy raz jechałem drogą ,nową drogą od przemysłowej w stronę OLSZTYNA frajda ,super ,dzięki !! I mówią że burmistrz be,to nieprawda !!!!!!!!!

ŻLE O BURMISTRZU MÓWIĄ POLITYCZNI , NORMALNI MÓWIĄ SUPER .