A POKORY BRAK ! - Strona 30 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

A POKORY BRAK ! 2014/04/01 18:59 #291

• 2xTak
  • 2xTak Avatar Autor
  • Gość

TAK napisał:

Wyborca napisał: Pierwszy raz jechałem drogą ,nową drogą od przemysłowej w stronę OLSZTYNA frajda ,super ,dzięki !! I mówią że burmistrz be,to nieprawda !!!!!!!!!

ŻLE O BURMISTRZU MÓWIĄ POLITYCZNI , NORMALNI MÓWIĄ SUPER .
DOBRA ROBOTA!! Zresztą wynik referendum mówi sam za siebie.

A POKORY BRAK ! 2014/04/02 19:30 #292

• kierowca
  • kierowca Avatar Autor
  • Gość
Nie wiem czym się zachwycasz, spróbuj wymienić się z moim ciężarowym samochodem. Całe szczęście, że chodniki i ścieszka rowerowa jest szeroka jest gdzie zjechać. Ten co planował i zatwierdził tą drogę jest chyba nauczycielem. Trzeba koniecznie ją poszerzyć, kiedy nie jest za późno.

A POKORY BRAK ! 2014/04/02 20:07 #293

• NLI
  • NLI Avatar Autor
  • Gość

kierowca napisał: Nie wiem czym się zachwycasz, spróbuj wymienić się z moim ciężarowym samochodem. Całe szczęście, że chodniki i ścieszka rowerowa jest szeroka jest gdzie zjechać. Ten co planował i zatwierdził tą drogę jest chyba nauczycielem. Trzeba koniecznie ją poszerzyć, kiedy nie jest za późno.

Jeśli jeździsz po chodnikach to dupa z ciebie nie kierowca :P Chyba że kierowca roweru,masz na imię Grzesiek? :evil: :evil: :evil:
Musiałem zwolnić i pozostało niewiele miejsca przy mijaniu z Magnumką, ale bez problemu da się.Nie pisz bzdur.
PS.Jeżdzę MAN-em TGS z wanną,jednak nie sądzę Grzesiu że wiesz co to jest.
REKLAMA

A POKORY BRAK ! 2014/04/02 20:16 #294

• 2xTak
  • 2xTak Avatar Autor
  • Gość

kierowca napisał: Nie wiem czym się zachwycasz, spróbuj wymienić się z moim ciężarowym samochodem. Całe szczęście, że chodniki i ścieszka rowerowa jest szeroka jest gdzie zjechać. Ten co planował i zatwierdził tą drogę jest chyba nauczycielem. Trzeba koniecznie ją poszerzyć, kiedy nie jest za późno.

Nie mam zamiaru wymieniać się z twoim ciężarowym-tam nie ma scieszki rowerowej jetst tylko ścieżka!! :P

A POKORY BRAK ! 2014/04/03 14:02 #295

• Normalny
  • Normalny Avatar Autor
  • Gość
Jestem pod wrażeniem listu odważnej mieszkanki Pani Anny Kastien, która w dobitny sposób opisała zakłamanie, które wyprawia się na sesjach rady. Z tłumaczenia burmistrza i Kaczmarka wynika, że to krasnoludki są winne sytuacji ze spalarnią. Te przeklęte skrzaty nic nie mówiąc mieszkańcom Ornety wydały decyzję środowiskową zadłużonemu warszawiakowi. Popiel jest niewinny i jego radni z Uzarem i Kaczmarkiem na czele. Ale już niedługo są wybory i całe zakłamanie tych panów wyjdzie na wierzch. Na sesji kłamała też papuga z urzędu-Popiel nie chciał ale musiał.

A POKORY BRAK ! 2014/04/03 17:53 #296

• DŻEK
  • DŻEK Avatar Autor
  • Gość

Normalny napisał: Jestem pod wrażeniem listu odważnej mieszkanki Pani Anny Kastien, która w dobitny sposób opisała zakłamanie, które wyprawia się na sesjach rady. Z tłumaczenia burmistrza i Kaczmarka wynika, że to krasnoludki są winne sytuacji ze spalarnią. Te przeklęte skrzaty nic nie mówiąc mieszkańcom Ornety wydały decyzję środowiskową zadłużonemu warszawiakowi. Popiel jest niewinny i jego radni z Uzarem i Kaczmarkiem na czele. Ale już niedługo są wybory i całe zakłamanie tych panów wyjdzie na wierzch. Na sesji kłamała też papuga z urzędu-Popiel nie chciał ale musiał.

Mało jest tak odważnych ludzi jak PANI ANNA KASTIEN !!!Brawo Pani Aniu, to wszystko jest prawda co Pani napisała.

A POKORY BRAK ! 2014/04/03 18:29 #297

• Jam
  • Jam Avatar Autor
  • Gość
Bardzo uważnie słucham opinii ludzi dyskutujących o wyborze nowych radnych i burmistrza, jest wielu kandydatów , moim kandydatem bezapelacyjnie jest GABRYŚ ZAMYŚLEWSKI byłby z niego dobry burmistrz. Panie Gabrielu niech pan spróbuje ! Ma Pan mój głos.

A POKORY BRAK ! 2014/04/03 22:05 #298

• mieszkańcy
  • mieszkańcy Avatar Autor
  • Gość

Jam napisał: Bardzo uważnie słucham opinii ludzi dyskutujących o wyborze nowych radnych i burmistrza, jest wielu kandydatów , moim kandydatem bezapelacyjnie jest GABRYŚ ZAMYŚLEWSKI byłby z niego dobry burmistrz. Panie Gabrielu niech pan spróbuje ! Ma Pan mój głos.

CZY TO TEN PAN Z WOJCIECHOWA ? JEŻELI TAK TO PRZYSTOJNY I BY SIĘ NADAWAŁ NA BURMISTRZA.

A POKORY BRAK ! 2014/04/04 08:55 #299

• Zofia
  • Zofia Avatar Autor
  • Gość
do Pani Ani K

Kolejny raz mieszkanka Ornety , mówi głośno o tym o czy większość mówi szeptem . jest pani przykładem osoby która nie boi się obecnej władzy. Pani niezależność , inicjatywa i szeroko otwarte oczy na sprawy tego miasta powinny być przykładem dla mieszkańców a zwłaszcza dla radnych - jeszcze trochę czasu zostało na naprawę tego co schrzaniliście. Decyzja środowiskowa wydana niezgodnie z procedurami i wiele jeszcze innych ( skrzętnie skrywanych ) błędnie podjętych spraw to – to imponujący dorobek obecnie rządzących. Dosyć z PO-litykami Ornety którzy uważają ,że mają monopol na wszystko w tym mieście. Pani Aniu , takich osób brakuje w radzie, osób które własną praca osiągnęły sukces radząc sobie z przeciwnościami losu.

A POKORY BRAK ! 2014/04/04 11:35 #300

• Ryszard
  • Ryszard Avatar Autor
  • Gość
Zapowiada się ciekawy pojedynek wyborczy w Ornecie. Na dzień dzisiejszy jest dwóch kandydatów na burmistrz, jeden z PO a drugi z PIS.