A POKORY BRAK ! - Strona 36 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

A POKORY BRAK ! 2014/04/24 20:45 #351

• obserwatorka forum
  • obserwatorka forum Avatar Autor
  • Gość

Baśka.K napisał: A co będzie jak okaże się że decyzja podjęta przez burmistrza dotycząca budowy spalarni śmieci okaże się wiążąca i żadne obecne protesty nic nie zmienią ? Czy mieszkańcy wyciągną wnioski ? Teraz najbardziej zaangażowany w to by temu zapobiec jest pan Wiszowaty i chwała mu za to. Oby nie okazało się że to zasługa burmistrza !!!!!!!!!!!!!!!

Cytowany przez Panią Pan-zabiega i jest zaangażowany aby temu zapobiec niestety na tym forum a KONKRETÓW BRAK!! jeżeli się mylę proszę o dowody, że jest inaczej!

A POKORY BRAK ! 2014/04/26 14:54 #352

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

obserwatorka forum napisał:

Baśka.K napisał: A co będzie jak okaże się że decyzja podjęta przez burmistrza dotycząca budowy spalarni śmieci okaże się wiążąca i żadne obecne protesty nic nie zmienią ? Czy mieszkańcy wyciągną wnioski ? Teraz najbardziej zaangażowany w to by temu zapobiec jest pan Wiszowaty i chwała mu za to. Oby nie okazało się że to zasługa burmistrza !!!!!!!!!!!!!!!

Cytowany przez Panią Pan-zabiega i jest zaangażowany aby temu zapobiec niestety na tym forum a KONKRETÓW BRAK!! jeżeli się mylę proszę o dowody, że jest inaczej!
Pan Wiszowaty to pokazuje swoją osobowość , bo reszta kandydatów to miernoty pożal się BOŻE .

A POKORY BRAK ! 2014/04/29 19:45 #353

• obserwatorka forum
  • obserwatorka forum Avatar Autor
  • Gość

wyborca napisał:

obserwatorka forum napisał:

Pan Wiszowaty to pokazuje swoją osobowość , bo reszta kandydatów to miernoty pożal się BOŻE .
Każdy ma jakąś osobowość! Zgadzam się z twierdzeniem, że Pan Wiszowaty swoją osobowość pokazuje na tym forum. I co z tego wynika?-Wyborco!
REKLAMA

A POKORY BRAK ! 2014/04/30 22:49 #354

• Marian .
  • Marian . Avatar Autor
  • Gość
Pan Bogdan.W ma w sobie dużo jadu , wszyscy w jego przekonaniu są do niczego ! On jeden nadaje się na naszego burmistrza, tak mu się wydaje.A gdzie pokora ! Tak właśnie POKORY BRAK.

A POKORY BRAK ! 2014/04/30 23:10 #355

• Bogdan Wiszowaty
  • Bogdan Wiszowaty Avatar
  • Gość
Głosowanie jest utajnione tak, więc mieszkańcy sami zdecydują, kogo wybrać na Burmistrza Ornety w Wyborach Samorządowych 2014.

A POKORY BRAK ! 2014/04/30 23:51 #356

• ALKA
  • ALKA Avatar Autor
  • Gość

Marian . napisał: Pan Bogdan.W ma w sobie dużo jadu , wszyscy w jego przekonaniu są do niczego ! On jeden nadaje się na naszego burmistrza, tak mu się wydaje.A gdzie pokora ! Tak właśnie POKORY BRAK.

Czytając to co wypisują kandydaci na burmistrza , a szczególnie pan W. to krew mnie zalewa , po co złośliwość. To prawda wyborcy zdecydują , a panu W. życzę spokoju.

A POKORY BRAK ! 2014/05/01 07:21 #357

• Bogdan Wiszowaty
  • Bogdan Wiszowaty Avatar
  • Gość
Trudno jest przyjąć do wiadomości, że kadencja samorządowa kończy się.

A POKORY BRAK ! 2014/05/01 11:03 #358

• JA
  • JA Avatar Autor
  • Gość

Bogdan Wiszowaty napisał: Trudno jest przyjąć do wiadomości, że kadencja samorządowa kończy się.

TO PRAWDA, TRAFIA MNIE SZLAK !

A POKORY BRAK ! 2014/05/01 14:11 #359

• zwolenniczka
  • zwolenniczka Avatar Autor
  • Gość
W nowym rozdaniu będzie pan Bogdan W . BURMISTRZEM , ciekawa jestem kto zastępcą i sekretarzem. Myślę też że i rada ciekawa będzie. Czy znajdzie się miejsce dla Grzesia ?

A POKORY BRAK ! 2014/05/02 18:26 #360

• zdziwiona
  • zdziwiona Avatar Autor
  • Gość

zwolenniczka napisał: W nowym rozdaniu będzie pan Bogdan W . BURMISTRZEM , ciekawa jestem kto zastępcą i sekretarzem. Myślę też że i rada ciekawa będzie. Czy znajdzie się miejsce dla Grzesia ?

Zwolenniczka pana W.B. jest zbyt pewna siebie !