A POKORY BRAK ! - Strona 32 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

A POKORY BRAK ! 2014/04/05 11:36 #311

• ccc
  • ccc Avatar Autor
  • Gość

Jola napisał: Chciałabym się przekonać jakim burmistrzem byłby pan Wiszowaty ? Zastępcą burmistrza już był .

Ja byłem w radzie miasta jak zastępcą był pan Bogdan , burmistrz Kogut miał dość rządzenia, a ja dość bycia radnym.

A POKORY BRAK ! 2014/04/09 13:22 #312

• DL
  • DL Avatar Autor
  • Gość
Najważniejszym problemem naszego miasta jest obecnie niedopuszczenie do budowy spalarni śmieci, myślę że to tylko jeden z problemów z jakim trzeba się uporać.Jak można było dopuścić do tego by teraz drżeć !

A POKORY BRAK ! 2014/04/11 22:05 #313

• Jam
  • Jam Avatar Autor
  • Gość

DL napisał: Najważniejszym problemem naszego miasta jest obecnie niedopuszczenie do budowy spalarni śmieci, myślę że to tylko jeden z problemów z jakim trzeba się uporać.Jak można było dopuścić do tego by teraz drżeć !

Spalarnia śmieci na lotnisku to gwóżdż do trumny obecnym władzom.
REKLAMA

A POKORY BRAK ! 2014/04/13 22:41 #314

• Krystyna
  • Krystyna Avatar Autor
  • Gość
Głośno się mówi o kandydatce na burmistrza Ornety P.MARZENY OŁTUSZEWSKIEJ , jeżeli to prawda to brawo pani Marzeno ! Trzeba powalczyć o Ornetę z mężczyznami , wyborcy powinni przejrzeć na oczy .Orneta potrzebuje zmian i jest to pora na takie zmiany, Ja , rodzina i wielu znajomych jest zdania, że ma Pani szanse . Potrzebna będzie porządna kampania , by ludzi do siebie przekonać . Pozdrawiam i życzę powodzenia....

A POKORY BRAK ! 2014/04/14 07:23 #315

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Jeżeli to jest prawda, że Pani Marzena Ołtuszewska się zdecydowała kandydować to jest dobra wiadomość dla Ornety. Pani Marzena jest osobą przebojową i gdyby chciała wykorzystać doświadczenie i znajomości męża toby mogła dużo dobrego zrobić dla Ornety.

A POKORY BRAK ! 2014/04/14 13:26 #316

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

Krystyna napisał: Głośno się mówi o kandydatce na burmistrza Ornety P.MARZENY OŁTUSZEWSKIEJ , jeżeli to prawda to brawo pani Marzeno ! Trzeba powalczyć o Ornetę z mężczyznami , wyborcy powinni przejrzeć na oczy .Orneta potrzebuje zmian i jest to pora na takie zmiany, Ja , rodzina i wielu znajomych jest zdania, że ma Pani szanse . Potrzebna będzie porządna kampania , by ludzi do siebie przekonać . Pozdrawiam i życzę powodzenia....

Ta Pani jest lepsza od pozostałych kandydatów, ma szanse .

A POKORY BRAK ! 2014/04/14 14:14 #317

• Zofia
  • Zofia Avatar Autor
  • Gość
Jeżeli Pani Marzena zgłosi swą kandydaturę na burmistrza to Popiel może się już dziś pakować, a Wiszowaty przestać pisać w orneciance. Pozdrawiam i trzymam babskie kciuki. :P

A POKORY BRAK ! 2014/04/14 14:38 #318

• Bogdan Wiszowaty
  • Bogdan Wiszowaty Avatar
  • Gość
Szanowni Państwo.

Pocieszającą jest sprawą to że zaczynają ujawniać się kandydatury ukrytych kandydatek/kandydatów na Burmistrza Ornety w Wyborach Samorządowych 2014r.

Mimo wszystko zadałbym tej Pani zapytanie o zgodę na publikację kandydatury.

Osobiście bardzo bym się cieszył gdyby ta Pani kandydowała.

A POKORY BRAK ! 2014/04/14 18:08 #319

• Kama
  • Kama Avatar Autor
  • Gość

Zofia napisał: Jeżeli Pani Marzena zgłosi swą kandydaturę na burmistrza to Popiel może się już dziś pakować, a Wiszowaty przestać pisać w orneciance. Pozdrawiam i trzymam babskie kciuki. :P

Znam Panią Marzenę i powiem szczerze że Orneta by dużo zyskała. Moim zdaniem Pani Marzena jest przedsiębiorcza i kreatywna. Jeżeli faktycznie wystartuje to mój głos również ma. Jeszcze kobiety burmistrza w Ornecie nie było.

A POKORY BRAK ! 2014/04/14 20:49 #320

• JAM
  • JAM Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał: Jeżeli to jest prawda, że Pani Marzena Ołtuszewska się zdecydowała kandydować to jest dobra wiadomość dla Ornety. Pani Marzena jest osobą przebojową i gdyby chciała wykorzystać doświadczenie i znajomości męża toby mogła dużo dobrego zrobić dla Ornety.

Pani Marzena ma poparcie części Stowarzyszeń, a w szczególności UNIWERSYTETU TRZECIEGO WIEKU i to pewnego rodzaju siła , cały elektorat jej męża to też siła ! Wszyscy ci którzy mają dość rządów obecnej władzy ! NO I WSZYSTKIE PANIE KTÓRE MAJĄ DOŚĆ RZĄDÓW MĘSKICH ...Życzę powodzenia PANI MARZENO.