A POKORY BRAK ! - Strona 27 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

A POKORY BRAK ! 2014/03/13 21:56 #261

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Samorządowe Kolegium Odwoławcze uchyliło decyzję unieważniająca i przekazało sprawę organowi pierwszej instancji do ponownego rozpatrzenia. Sprawa jest rozpatrywana przez urząd. Od pewnego czasu kilka osób prywatnych bierze udział jako strony w postępowaniu administracyjnym .Uczestnikiem postępowania na prawach strony jest orneckie stowarzyszenie.

Czy to jest możliwe ,że jeden człowiek może oszukać aż tylu ludzi ! Dla czego w naszej gminie nic nie jest jasne ? Dla czego nikt z nami nie rozmawia ? Nikt nas o niczym nie informuje ! DLA CZEGO .

A POKORY BRAK ! 2014/03/14 06:45 #262

• Krzysiek
  • Krzysiek Avatar Autor
  • Gość
W naszej gminie od początku tej kadencji nie liczono się z wyborcami. Murzyn zrobił swoje i niech murzyn nie przeszkadza. Władza wie lepiej i tak Popiel, Uzar, Kaczmarek rządzą gminą. Tych trzech muszkieterów za Ciebie myślą i masz być zadowolony. A informować nikogo nie muszą, bo w szkole nie ma tego zwyczaju. I dlatego jak teraz pójdziesz do wyborów to się głęboko zastanów na kogo oddasz swój głos??????????

A POKORY BRAK ! 2014/03/14 11:13 #263

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

Krzysiek napisał: W naszej gminie od początku tej kadencji nie liczono się z wyborcami. Murzyn zrobił swoje i niech murzyn nie przeszkadza. Władza wie lepiej i tak Popiel, Uzar, Kaczmarek rządzą gminą. Tych trzech muszkieterów za Ciebie myślą i masz być zadowolony. A informować nikogo nie muszą, bo w szkole nie ma tego zwyczaju. I dlatego jak teraz pójdziesz do wyborów to się głęboko zastanów na kogo oddasz swój głos??????????

Ja jeszcze stu następnym powiem i tobie radze zrób tak samo !!!!
REKLAMA

A POKORY BRAK ! 2014/03/14 19:36 #264

• Warmiak
  • Warmiak Avatar Autor
  • Gość

A POKORY BRAK ! 2014/03/14 21:19 #265

• Bogdan Wiszowaty
  • Bogdan Wiszowaty Avatar
  • Gość
Szanowni Państwo.

Zachęcam do systematycznego czytania ,,DEBATY''.

A POKORY BRAK ! 2014/03/14 21:53 #266

• Dziwne rzeczy
  • Dziwne rzeczy Avatar Autor
  • Gość

Warmiak napisał: CIEKAWOSTKI :P www.debata.olsztyn.pl/wiadomoci/region/3...najnowsze-slajd.html

Przeczytałam artykuł ale czegoś tu nie rozumiem cyt. "...Burmistrz Popiel stwierdził, że jego ugrupowanie "Porozumienie Niezależnych" zawsze uzyskiwało zgodę zarządców lub właścicieli nieruchomości na których wywieszano plakaty wyborcze...." Zastanawiam się czy obecny Pan Burmistrz Popiel ma taką zgodę (i może ją udostępnić dla ciekawskich ;) ) od byłego Burmistrza Pana Ołtuszewskiego. na wieszanie plakatów wyborczych na drzewach? To oplakatowane drzewo to kojarzę z Al.Woj.Polskiego .Ciekawe kto za tą sprawę zapłaci i ile?

A POKORY BRAK ! 2014/03/14 22:13 #267

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

Dziwne rzeczy napisał:

Warmiak napisał: CIEKAWOSTKI :P www.debata.olsztyn.pl/wiadomoci/region/3...najnowsze-slajd.html

Przeczytałam artykuł ale czegoś tu nie rozumiem cyt. "...Burmistrz Popiel stwierdził, że jego ugrupowanie "Porozumienie Niezależnych" zawsze uzyskiwało zgodę zarządców lub właścicieli nieruchomości na których wywieszano plakaty wyborcze...." Zastanawiam się czy obecny Pan Burmistrz Popiel ma taką zgodę (i może ją udostępnić dla ciekawskich ;) ) od byłego Burmistrza Pana Ołtuszewskiego. na wieszanie plakatów wyborczych na drzewach? To oplakatowane drzewo to kojarzę z Al.Woj.Polskiego .Ciekawe kto za tą sprawę zapłaci i ile?
A czy obecny burmistrz pytał kiedykolwiek kogokolwiek o cokolwiek , jemu wszystko wolno !!!

A POKORY BRAK ! 2014/03/14 22:30 #268

• Zarchiwum XX
  • Zarchiwum XX Avatar Autor
  • Gość

Od kiedy pamiętam to plakaty wyborcze wisiały na drzewach, budynkach itp. Jak cyrk do Ornety przyjeżdża to już widzę jak np dyrektor cyrku idzie do urzędu i prosi o pisemną zgodę na rozwieszanie swoich plakatów. No nie wiem może i prosi. To jest wręcz dziwne bo często na słupach, drzewach widzę przyklejone kartki z napisem "Sprzedam wózek dziecięcy.Tanio" albo "Nowe meble do sprzedania i podany numer telefonu. To teraz wystarczy spisać numer telefonu ,namierzyć autora ogłoszenia a potem poprosić o przedstawienie pisemnej zgody urzędu na umieszczenie ogłoszenia na słupie. Jak nie ma to do sądu?

A POKORY BRAK ! 2014/03/15 12:26 #269

• różowa landrynka
  • różowa landrynka Avatar Autor
  • Gość

pokorny napisał: Przyglądając się temu co dzieje się na tym forum , słuchając tego co mówią na mieście coraz bardziej przekonany jestem , że wygra wybory obecnie nam panujący i jego świta.Nazwiska które są wymieniane na kandydatów na burmistrza , nie są w stanie w żaden sposób zagrozić obecnie rządzącemu ...... !

Nie byłabym tego taka pewna może wreszcie obudzi się odważna kobieta i pokona nam jaśnie panującego.w przeciwnym wypadku cienko nas widzę.Skoro ludziom nie będzie przeszkadzał smród ze spalarni która zostanie wybudowana to niech zostanie burmistrz który nie wywiązał się z obietnic nam danych.Ja na niego głosować nie będę .

A POKORY BRAK ! 2014/03/17 20:55 #270

• Alka
  • Alka Avatar Autor
  • Gość

I co z ta sprawą? Jak to sie skończyło?