Market POLO w Ornecie - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/01 21:15 #41

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: Przywiązanie się do jednego sklepu to błąd.
Jeśli Polo ma w niektórych asortymentach ma dobre ceny, to na pewno w innych nie jest konkurencyjne.
Na zakupy do takich sklepów chodzimy z listą produktów których naprawdę potrzebujemy i nie ulegamy ,,promocjom" , ,,okazjom", ,,wyprzedażom", a tym bardziej ,,końcówkom serii"
I cały czas pamiętamy że to nie są sklepiki ,,pani Jadzi".
W sieciach sklepów całe sztaby fachowców pracują nad metodami ogłupienia klienta .Celem ogłupienia jest skok na naszą kieszeń.I robią to skuteczniej od zawodowych kieszonkowców.
Ja w każdym markecie czuję się jak na terenie opanowanym przez gang.I niestety czasem też daję się oszwabić :twisted:

Polo nie jest konkurencyjne dla Biedronki?

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/01 22:44 #42

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: Polo nie jest konkurencyjne dla Biedronki?

Pamiętaj że ,,konkurencyjność" to nie tylko cena.
Przykład-widziałeś w ,,Biedronce" pieprz mielony w stugramowych opakowaniach?
O ile pamiętam 1,80 zł. Super cena! 18zł za kilogram!!!!
Wystarczy tylko przeczytać skład(Co może być składnikiem mielonego czarnego pieprzu-wydaje się że wyłącznie pieprz!)I co widzimy?,,produkt może zawierać ŚLADOWE ilości soi i iluś jeszcze składników(niestety nie pamiętam jakich, lista jest dość długa)
Tylko dystrybutor wie jakie świństwa są w tym opakowaniu.Wiele innych produktów ma podobny skład.Żeby nie było-jestem pewny że w Polo również znajdziesz podobne rarytasy
Jeżeli tak według Ciebie wygląda konkurencyjność to cóż-SMACZNEGO!
PS.Prawdziwy pieprz kosztuje 30-40 zł za kilogram-wszystko co tańsze nie jest pieprzem

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/02 08:29 #43

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał:

Gość napisał: Polo nie jest konkurencyjne dla Biedronki?

Pamiętaj że ,,konkurencyjność" to nie tylko cena.
Przykład-widziałeś w ,,Biedronce" pieprz mielony w stugramowych opakowaniach?
O ile pamiętam 1,80 zł. Super cena! 18zł za kilogram!!!!
Wystarczy tylko przeczytać skład(Co może być składnikiem mielonego czarnego pieprzu-wydaje się że wyłącznie pieprz!)I co widzimy?,,produkt może zawierać ŚLADOWE ilości soi i iluś jeszcze składników(niestety nie pamiętam jakich, lista jest dość długa)
Tylko dystrybutor wie jakie świństwa są w tym opakowaniu.Wiele innych produktów ma podobny skład.Żeby nie było-jestem pewny że w Polo również znajdziesz podobne rarytasy
Jeżeli tak według Ciebie wygląda konkurencyjność to cóż-SMACZNEGO!
PS.Prawdziwy pieprz kosztuje 30-40 zł za kilogram-wszystko co tańsze nie jest pieprzem
Tak jest wszędzie Polo, Biedronka, Real............ipt. Postęp cywilizacyjny.
REKLAMA

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/09 09:07 #44

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Polo ma fatalne sąsiedztwo jakby nie to to może być.

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/09 09:57 #45

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
O co chodzi z tym sąsiedztwem? Bo moim zdaniem lokalizację ma dobrą.

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/09 21:04 #46

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: O co chodzi z tym sąsiedztwem? Bo moim zdaniem lokalizację ma dobrą.

lokalizacja dobra sąsiedztwo nie.przechodziłem tam latem. obok na podwórku piją, wyzwiska. Ciekawe czy to będzie dobra reklama dla Polo?

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/10 21:30 #47

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Witam.
Z wszystkich wpisów można wywnioskować coś prawdziwego:
-w Społem - drogo
- co ma z tego Pan Tylkiewicz? - nie nasza sprawa!!! On też ma Żonę która zarabia do wspólnego garnuszka - dajcie mu spokój!!!!!
- POLO - nie jest tanim "marketem" mają tańsze produkty, ale można zauważyć że tylko podczas promocji, a tak ogólnie to tak jak wszędzie "dzisiaj tu taniej a jutro drożej - prawo rynku ceny codziennie się zmieniają"

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/11 21:36 #48

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
społem powali polo na kolanka w 2 latka skończą się w polo promocje i po zawodach :lol:

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/11 22:18 #49

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: społem powali polo na kolanka w 2 latka skończą się w polo promocje i po zawodach :lol:

Lokalizacja Polo w Ornecie to nie przypadek-dokładnie wiedzą jaką grupę klientów mogą przyciągnąć i przyciągną.Więc nie przesadzaj z tym powaleniem :lol:
To raczej Społem będzie miało problem.Oczywiście problem nie znaczy plajta
Podobno to nie ostatni market w Ornecie...

Re: Market POLO w Ornecie 2010/12/15 19:23 #50

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Przydałby się PRAKTIKER jakiś lub OBI.