Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/03 20:38 #41

• malkolm
  • malkolm Avatar Autor
  • Gość
Zawsze przegrany ma pretensję do wszystkich, ale nie do siebie!

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/03 21:16 #42

• shetssumolde
  • shetssumolde Avatar Autor
  • Gość

urzędniczka napisał: Ktoś napisał podobno, ale zanim konkurs się przeprowadzi osoby są wybrane. Wygranie konkursu nie jest jednoznaczne z otrzymaniem pracy. Przekonały się o tym osoby startujące na dyrektora MDK. W Ornecie nie ma fachowców i trzeba sprowadzać z zewnątrz. Zgadnijcie kto tak mówi?

...........lubię zgadywać. najłatwiej z rebusów. mogą być też puzzle, albo SUDOKU. zbyt wielu zwycięstw jednak nie posiadam. Zawsze zajmuję pierwsze WOLNE

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/04 07:59 #43

• k.k
  • k.k Avatar Autor
  • Gość

kama napisał: Ostatnio dało się zauważyć, że fachowcy są zmuszeni uciekać z Ornety. Zasilają inne urzędy w miastach wojewódzkich, a nawet w stolicy. Ornecki urząd ma dla nich zbyt wysoko ustawioną poprzeczkę, toż to nie lada metropolia i nie lada figury!!!

Kama, jesteś niedoinformowana, nie mieszaj w to K.W bo tego nie chce. Nie dlatego odeszła, więc nie pisz kłamstw, zajmij się swoją "poprzeczką"
REKLAMA

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/04 16:28 #44

• wyluzuj
  • wyluzuj Avatar Autor
  • Gość

k.k napisał:

kama napisał: Ostatnio dało się zauważyć, że fachowcy są zmuszeni uciekać z Ornety. Zasilają inne urzędy w miastach wojewódzkich, a nawet w stolicy. Ornecki urząd ma dla nich zbyt wysoko ustawioną poprzeczkę, toż to nie lada metropolia i nie lada figury!!!

Kama, jesteś niedoinformowana, nie mieszaj w to K.W bo tego nie chce. Nie dlatego odeszła, więc nie pisz kłamstw, zajmij się swoją "poprzeczką"

Ja mam naprawdę dobre kwalifikacje, jako jedna z niewielu osób z Ornety ukończyłam Jagielloński, całą masę uprawnień, doświadczenie i nie jestem stara- mam 35 lata.
W moim rodzinnym mieście nikt mnie nie chciał :) No cóż, może nie byłam godna :)

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/06 18:11 #45

• ornecka ruletka
  • ornecka ruletka Avatar Autor
  • Gość
Jest już na BIP-ie lista osób, które przeszły do II etapu konkursu śmieciowego. Kogo typujecie? To ktoś wam znany czy same nowości?

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/06 18:53 #46

• ino
  • ino Avatar Autor
  • Gość

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/06 22:04 #47

• mieszkanka 2
  • mieszkanka 2 Avatar Autor
  • Gość
napewno te stanowisko obejmie koleżanka p.sekretarz tak jak to było z panią Skuratko w końcu dobre przyjaciółki niby wykształcona a na prostych przepisach się nie zna, lata i się podpytuje ale tak to jest jak się zatrudnia ustawionych kolesi

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/06 23:12 #48

• nr
  • nr Avatar Autor
  • Gość
A który to nr?

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/09 17:59 #49

• stołek
  • stołek Avatar Autor
  • Gość
strach się bać... myślicie że na tym teście, który ma być będą trudne pytania? ktoś już może kiedyś był na takim teście w urzędzie i może podzielić się doświadczeniem?

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/06/13 17:15 #50

• **--*
  • Gość
no i została piątka, która przeszła testy, mam swój typ, chociaż łatwiej było odbstawiać, kto odpoadnie niż zostanie.