Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2012/09/02 12:13 #11

• ciekawa
  • ciekawa Avatar Autor
  • Gość
Ile zarabia się wykonując prace interwencyjne, np sprzątając ?

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2012/09/10 18:12 #12

• :)
  • :) Avatar Autor
  • Gość
Znowu nabór na to samo stanowisko w Urzędzie. Jakoś nikt nie może zagrzac tam miejsca. Podobnie było w Hogwarcie z nauczycielami obrony przed czarną magią :)

zwracam honor. Stanowisko jest inne.

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2012/09/11 04:00 #13

• :)
  • :) Avatar Autor
  • Gość

:) napisał: Znowu nabór na to samo stanowisko w Urzędzie. Jakoś nikt nie może zagrzac tam miejsca. Podobnie było w Hogwarcie z nauczycielami obrony przed czarną magią :)

zwracam honor. Stanowisko jest inne.
REKLAMA

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/02/27 14:06 #14

• aktoś
  • aktoś Avatar Autor
  • Gość
Myślę że konkursy są uczciwe i bez żadnej protekcji. Ci co odpadają zawsze będą narzekać.

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/03/03 09:50 #15

• SZÓSTY ZMYSŁ
  • SZÓSTY ZMYSŁ Avatar Autor
  • Gość
pewnie za każdym razem pół miasta ma jakiś dziwne przeczucie, która z osób wygra . jakoś jeszcze w obstawianiu nikt się nie pomylił. i ciekawe czy sie nie mylę kto pisał poprzedni post

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/03/10 07:48 #16

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Wróce do tych zaświadczeń lekarskich, za które biedni rekruci muszą płacić. Należałoby podpytać pana Burmistrza jaka jest podstawa prawna tego żądania

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/03/10 16:52 #17

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał: Wróce do tych zaświadczeń lekarskich, za które biedni rekruci muszą płacić. Należałoby podpytać pana Burmistrza jaka jest podstawa prawna tego żądania

Komisja rekrutacyjna musie wiedzieć czy kandydat jest zdrowy psychicznie i fizycznie.

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/03/11 21:40 #18

• płotka
  • płotka Avatar Autor
  • Gość
Rekrutacja??? Najbardziej przypadły mi do gustu wymagania jakie były ostatnio stawiane kandydatom na pracowników samorządowych w UM w Ornecie. Dziś, gdy wykształcenie wyższe jest powszechnym standardem, jak dawniej szkoła średnia, w naszym Urzędzie wymagamy co najmniej wykształcenia średniego. zastanawiajace, jak niskie wymagania stawia się kandydatom. Ciekawe dlaczego??? Proszę mi wytłumaczyć, bo się gubię.

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/03/12 13:45 #19

• ania
  • ania Avatar Autor
  • Gość
a jaki "standard" z tego wyższego? pseudo uczelni całe mnóstwo i ci z mgr nie umieją się posługiwać poprawną polszczyzną. Często roczniki w granicach 70-tego i ze średnim mają większą wiedzę i więcej w głowie, niż zeszłoroczny mgr.
A jeżeli chodzi o wymaganiania to trzeba było podejść do któregoś z konkursów i wtedy oceniać, czy są niskie. Mam inne zdanie na ten temat.

Jak dostać pracę w Urzędzie Miejskim w Ornecie? 2013/03/12 21:10 #20

• kasia
  • kasia Avatar Autor
  • Gość
droga Aniu, jeżeli obecny magister to dno więc co możemy powiedzieć o średnim wykształceniu i poziomie nauczania. Właśnie o to chodzi, że w latach 70 mógło wystarczyć wykształcenie średnie, ale nie dziś. A co do uczestnicta w tych konkursach to nie rób ze mnie żartów. W obecnej kadencji nawet nie ma takiej opcji.