Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę - Strona 38 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 09:40 #371

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

3 x TAK napisał: Obudzimy się z ręką w nocniku jak powstanie spalarnia śmieci. Może mieszkańcy przejrzą na oczy. Niestety będzie już za późno na odwołanie Popiela.

A co ma spalarnia do referendum? Sprawa spalarni jest w SKO, więc co referendum miało zmienić w tej sprawie?

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 10:28 #372

• Andrzej Nowak
  • Andrzej Nowak Avatar Autor
  • Gość

wyniki napisał: Zagłosowało – 460. Za odwołaniem burmistrza opowiedziało się 371 mieszkańców. Za odwołaniem Rady Miejskiej – 379. Zdecydowana większość wyborców była za odwołaniem kliki.

Sprawa jest oczywista..........każdy z Nas mógł uczestniczyć w głosowaniu..............ale nie wszyscy skorzystali z tego prawa.............Wynik jest jednak bardzo wymowny i jednoznaczny...Nie uczestniczący w głosowaniu nie mają głosu. Gdyby nie wprowadzono zmian w ustawie z uwagi na pewną sytuację w Warszawie.......to był by już koniec tej całej zaistniałej sytuacji która doprowadziła do referendum.
Z wielkim niepokojem przyjmuje tę całą sprawę...........Chciał bym mieć pewność że mieszkańcy nie obudzą się z ręką w "nocniku" a raczej w oparach spalarni !!!

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 14:06 #373

• qurka
  • qurka Avatar Autor
  • Gość
Popiela poparło niecałe 100 osób!!!! świetny wynik. Te 100 osób to chyba pracownicy UM i gminnych spółek.
REKLAMA

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 14:07 #374

• ula
  • ula Avatar Autor
  • Gość
Nie jestem zadowolona z tego burmistrza ale na referendum nie poszłam. Coś zaczął, jedne dobre, inne złe,ale ocenić trzeba za całośc a nie przerywać w pół zdania ;) A poza tym ciekawe, że więcej osób podpisała osię pod wnioskiem o referencum nić wzięło w nim udział.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 16:20 #375

• tv
  • tv Avatar Autor
  • Gość

wyniki napisał: Założę się że odpowiedni ludzie monitorowali kto wchodził głosować.

Widziałem urzędową TV pod lokalem wyborczym. Być może to przypadek.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 16:55 #376

• pod Polo
  • pod Polo Avatar Autor
  • Gość

tv napisał:

wyniki napisał: Założę się że odpowiedni ludzie monitorowali kto wchodził głosować.

Widziałem urzędową TV pod lokalem wyborczym. Być może to przypadek.

widziałam szpiega z krainy deszczowców w czapeczce z daszkiem pod lokalem wyborczym i to na pewno nie był pzypadek...

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 17:06 #377

• kurde
  • kurde Avatar Autor
  • Gość
Nagrywali osoby które głosowały przeciwko kolesiom? To się nie dziwie że ludzie czuli się zastraszeni.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 17:09 #378

• 3 x TAK
  • 3 x TAK Avatar Autor
  • Gość
Chromański się odwołał od decyzji burmistrza Popiela. Ktoś tu grał na czas.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 18:06 #379

• rety
  • rety Avatar Autor
  • Gość
Kłamstwo ma krótkie nogi panie Radzicki

Załączniki:

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/30 20:53 #380

• oj tobIE
  • oj tobIE Avatar Autor
  • Gość
No tak...jaka cisza tutaj...
GRZESIEEEEEK!!!! masz ogień?
Czy może wszystkie zapalniczki rozdałeś?
A tak btw to ile mogła ta impreza kosztować?tzn.zapalniczki, plakaty, bus i co tam jeszcze.
Bo o koszcie referendum nie wspomnę