Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę - Strona 35 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 13:43 #341

• swojak
  • swojak Avatar Autor
  • Gość
mi się podoba B)

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 13:57 #342

• Man in the mirror
  • Man in the mirror Avatar Autor
  • Gość

Małgorzata napisał: Jeśli ktoś proponuje układ inicjatorom referendum to powinien się przedstawić z imienia i nazwiska ;) żeby wiedzieli do kogo mają się zgłosić. Nie rozumiem stwierdzenia "... której pan Radzicki jest EMANACJĄ"?????????? :ohmy:

I nie wstydzi się Pani, tak po prostu do tego przyznać??? Uciekało się z j. polskiego Pani Małgorzato, co? Proponuję to wygooglować i wrócimy do dyskusji...

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 14:48 #343

• Małgorzata
  • Małgorzata Avatar Autor
  • Gość
I nie wstydzi się Pani, tak po prostu do tego przyznać??? Uciekało się z j. polskiego Pani Małgorzato, co? Proponuję to wygooglować i wrócimy do dyskusji...[/quote]

Proszę Pana, wstyd to kraść. Przyznaję, że czasami uciekałam z lekcji języka polskiego (nadal jednak uważam, że to zdanie zostało sformułowane niepoprawnie ) .
REKLAMA

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 16:18 #344

• ks
  • ks Avatar Autor
  • Gość

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 19:14 #345

• zagadka
  • zagadka Avatar Autor
  • Gość
I co wyszło z pijaństwem w Bażynach? Pan Uzar chyba nie pamięta jak było. Cóż pewnie za mało lecytyny. Może dlatego nie pamięta także o wyborczych obietnicach. Ta władza to największa porażka Ornety w ciągu 700 letniej historii miasta.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 20:39 #346

• tak dla demokracji
  • tak dla demokracji Avatar Autor
  • Gość
Referendum to święto demokracji. Burmistrz nawołując do bojkotu zachowuje się jak chłopaczek w krótkich spodenkach. Myślał że w Ornecie jest Białoruś a on sam jest nietykalny. Mieszkańcy miasta poznali się na nauczycielskiej klice. Przywrócimy demokracje w mieście. Mamy nadzieje że pan Popiel dotrzyma słowa i wyjedzie z miasta wraz ze swą świtą.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 21:41 #347

• wietrzenie
  • wietrzenie Avatar Autor
  • Gość
Tak jak pewien sklep ogłasza wietrzenie magazynów - referendum to takie wietrzenie urzędu. klienci z wietrzenia mają korzyść, społeczeństwo może też będzie mieć. Ja chętnie bym przewietrzyła kilka krzeseł, żeby powiało świeżością bo w tej Ornecie nic się nie zmienia i od lat te same twarze. Jedynie co ostatnio coś w mopsie się odświeżyło ale to akurat z korzyścią, bo po mieście chodzą słuchy że w zasiłkach nowa pracowniczka i kobiety ją sobie chwalą. Co dziwne, bo przeważnie słyszałam krytyczne głosy.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/27 23:42 #348

• przeciąg
  • przeciąg Avatar Autor
  • Gość
Krytyczne głosy na jaki temat? Na tej nowej temat? Czy na temat ogólnie pracujących urzędników orneckich? Weż się ogarnij a najlepiej się przewietrz, bo piszesz tak, że ciężko zrozumieć.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/28 07:24 #349

• jak to jest
  • jak to jest Avatar Autor
  • Gość
Zalóżmy że uda się Popiela odwołać-i co dalej?
Do przyszłorocznych wyborów będzie miastem rządził komisarz?
Bo Jeśli tak to ten rokbędzie dla miasta stracony

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/09/28 07:49 #350

• Grzesiek
  • Grzesiek Avatar Autor
  • Gość

jak to jest napisał: Zalóżmy że uda się Popiela odwołać-i co dalej?
Do przyszłorocznych wyborów będzie miastem rządził komisarz?
Bo Jeśli tak to ten rokbędzie dla miasta stracony

Najważniejsze to go odwołać a co dalej to się zobaczy.Kiedy odzyskamy władzę nadrobimy ten rok