A POKORY BRAK ! - Strona 18 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

A POKORY BRAK ! 2014/02/19 16:16 #171

• Ola.M
  • Ola.M Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał: Smutne to że kadencja obecna tak bardzo podzieliła ludzi w naszym przepięknym mieście...! Potrzebny jest ktoś kto potrafi łączyć , a nie dzielić.

Potrzebna jest silna i mądra KOBIETA ! Pani Haniu U, A może raz jeszcze ?

A POKORY BRAK ! 2014/02/19 16:24 #172

• W.....
  • W..... Avatar Autor
  • Gość

Ola.M napisał:

Anonim napisał: Smutne to że kadencja obecna tak bardzo podzieliła ludzi w naszym przepięknym mieście...! Potrzebny jest ktoś kto potrafi łączyć , a nie dzielić.

Potrzebna jest silna i mądra KOBIETA ! Pani Haniu U, A może raz jeszcze ?
Brawo !!!! Też Panią zachęcam.

A POKORY BRAK ! 2014/02/19 18:25 #173

• Mieszkanka Miasta Orneta
  • Mieszkanka Miasta Orneta Avatar Autor
  • Gość
POWIEM WAM KTO POWINIEN KANDYDOWAĆ NA BURMISTRZA.
Jeśli kobieta na burmistrza naszego miasta to TYLKO I WYŁĄCZNIE PANI JOANNA ULEWICZ.
Mądra, młoda i gruntownie wykształcona kobieta, pełna empatii, klasy i taktu, uczciwa, miła, z właściwym i świeżym spojrzeniem na sprawy miasta, potrafiąca zarządzać, mająca doświadczenie w pracy urzędu.
Na miejscu Pani Joanny bardzo mocno rozważyłabym kandydowanie na stanowisko burmistrza.
Wiem, że bardzo duzo osób oddałoby w mieście na Nią swój głos.
REKLAMA

A POKORY BRAK ! 2014/02/19 18:45 #174

• Bogdan Wiszowaty
  • Bogdan Wiszowaty Avatar Autor
  • Gość
Dobrem w sobie samym by było gdyby kobiety uczestniczyły w wyborach samorządowych.

A POKORY BRAK ! 2014/02/20 07:27 #175

• lola
  • lola Avatar Autor
  • Gość

Mieszkanka Miasta Orneta napisał: POWIEM WAM KTO POWINIEN KANDYDOWAĆ NA BURMISTRZA.
Jeśli kobieta na burmistrza naszego miasta to TYLKO I WYŁĄCZNIE PANI JOANNA ULEWICZ.
Mądra, młoda i gruntownie wykształcona kobieta, pełna empatii, klasy i taktu, uczciwa, miła, z właściwym i świeżym spojrzeniem na sprawy miasta, potrafiąca zarządzać, mająca doświadczenie w pracy urzędu.
Na miejscu Pani Joanny bardzo mocno rozważyłabym kandydowanie na stanowisko burmistrza.

Mam nadzieję , że Pani ULEWICZ nie przestraszy się Ireneusza !!!

A POKORY BRAK ! 2014/02/20 08:09 #176

• a.a.
  • a.a. Avatar Autor
  • Gość

lola napisał:

Mieszkanka Miasta Orneta napisał: POWIEM WAM KTO POWINIEN KANDYDOWAĆ NA BURMISTRZA.

a kto się boi "Ireneusza"?

A POKORY BRAK ! 2014/02/20 08:35 #177

• mieszkaniec Dąbrówki
  • mieszkaniec Dąbrówki Avatar Autor
  • Gość
Moim zdaniem dobrym kandydatem na burmistrza Ornety będzie pan Jaroń. Człowiek pełen energii i dobrego serca zawsze gotowy pomóc potrzebującym. człowiek nie uwikłany w miejscowe układy. Zawsze niezależny i bezstronny. To bardzo pozytywna postać o idealistycznym podejściu do polityki. Takich ludzi nam trzeba by w Ornecie zaczęło się coś dziać. TO NAJLEPSZY WYBÓR. Co sądzicie?

A POKORY BRAK ! 2014/02/20 09:42 #178

• nie róbcie sobie jaj
  • nie róbcie sobie jaj Avatar Autor
  • Gość

mieszkaniec Dąbrówki napisał: Moim zdaniem dobrym kandydatem na burmistrza Ornety będzie pan Jaroń. Człowiek pełen energii i dobrego serca zawsze gotowy pomóc potrzebującym. człowiek nie uwikłany w miejscowe układy.

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

A POKORY BRAK ! 2014/02/20 13:31 #179

• Wyborca
  • Wyborca Avatar Autor
  • Gość

mieszkaniec Dąbrówki napisał: Moim zdaniem dobrym kandydatem na burmistrza Ornety będzie pan Jaroń. Człowiek pełen energii i dobrego serca zawsze gotowy pomóc potrzebującym. człowiek nie uwikłany w miejscowe układy. Zawsze niezależny i bezstronny. To bardzo pozytywna postać o idealistycznym podejściu do polityki. Takich ludzi nam trzeba by w Ornecie zaczęło się coś dziać. TO NAJLEPSZY WYBÓR. Co sądzicie?

Puknij się w ten durny i pusty łeb i daj człowiekowi spokój !!! Nie szukaj głupolu sensacji.

A POKORY BRAK ! 2014/02/21 08:48 #180

• Mieszkanka Miasta Orneta
  • Mieszkanka Miasta Orneta Avatar Autor
  • Gość

lola napisał:

A dlaczego Pani Ulewicz miałaby przestraszyć się pana Ireneusza? ja uważam, że to lepsza kandydatka niż on sam. Jeśli ktokolwiek miałby się tu bać, to raczej widziałabym to odwrotnie.