AKTYWNI KOALICJANCI ! - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/07 22:26 #1

• oczekujący
  • oczekujący Avatar Autor
  • Gość
wszyscy uczepili się burmistrza, pytają krytykują, nikt jeszcze nie zadał pytania dla radnych...ja mam pytanie do radnych bezradnych wybranych z PLACU WOLNOŚCI I SUCHARSKIEGO.Kiedy panowie przestaniecie gadać na komisjach i sesjach, dajcie coś powiedzieć pozostałym radnym!!!!!!!!!! PANOWIE PRZECIEŻ MAMY DEMOKRACJE.A tak na marginesie , to zazdroszczę burmistrzowi tak aktywnych koalicjantów.

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/07 22:42 #2

• rozradowany do łez
  • rozradowany do łez Avatar Autor
  • Gość

oczekujący napisał: wszyscy uczepili się burmistrza, pytają krytykują, nikt jeszcze nie zadał pytania dla radnych...ja mam pytanie do radnych bezradnych wybranych z PLACU WOLNOŚCI I SUCHARSKIEGO.Kiedy panowie przestaniecie gadać na komisjach i sesjach, dajcie coś powiedzieć pozostałym radnym!!!!!!!!!! PANOWIE PRZECIEŻ MAMY DEMOKRACJE.A tak na marginesie , to zazdroszczę burmistrzowi tak aktywnych koalicjantów.

ale mnie rozbawiłeś, a miałem doła...Wyborcy z tych okręgów , to był strzał w dziesiątkę.

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/08 08:33 #3

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
he dobre za co im płacić co miesięczny haracz? za przytakiwanie dla wodza? cała rada miejska to porażka oprócz tego radnego z Henrykowa który coś wnosi konstruktywnego i się przewodniczącego nie boi
REKLAMA

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/08 09:13 #4

• Smiechu warte
  • Smiechu warte Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: he dobre za co im płacić co miesięczny haracz? za przytakiwanie dla wodza? cała rada miejska to porażka oprócz tego radnego z Henrykowa który coś wnosi konstruktywnego i się przewodniczącego nie boi

Trzeba pamiętać , że demokracja sprawiła , iż mamy to co mamy.Rozdawnictwo publicznych pieniędzy! Pytam za co się płaci takim nieudacznikom!!!!!!! By zostać radnym za pieniądze , każdy walczy jak lew by dostać się
do koryta!!!! Jestem ciekawa ilu by chętnych było, by pełniono tę funkcję za darmo ? ANI JEDNEGO.!!!!
Trzeba mieć serce by ubiegać się o taki mandat, trzeba umieć pomóc drugiemu człowiekowi...Ci radni pomagają, ale sobie!!!!!!!!!!!!!! ZWYKŁY CZŁOWIEK JEST POTRZEBNY WYBRANYM , W DZIEŃ WYBORÓW , A POTEM ŻEGNAMY DO KOLEJNYCH WYBORÓW !!! I TAK TO DZIAŁA.Żałosne ale prawdziwe, proszę mi wierzyć.

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/08 11:40 #5

• żałosne
  • żałosne Avatar Autor
  • Gość

Smiechu warte napisał:

anonim napisał: he dobre za co im płacić co miesięczny haracz? za przytakiwanie dla wodza? cała rada miejska to porażka oprócz tego radnego z Henrykowa który coś wnosi konstruktywnego i się przewodniczącego nie boi

Trzeba pamiętać , że demokracja sprawiła , iż mamy to co mamy.Rozdawnictwo publicznych pieniędzy! Pytam za co się płaci takim nieudacznikom!!!!!!! By zostać radnym za pieniądze , każdy walczy jak lew by dostać się
do koryta!!!! Jestem ciekawa ilu by chętnych było, by pełniono tę funkcję za darmo ? ANI JEDNEGO.!!!!
Trzeba mieć serce by ubiegać się o taki mandat, trzeba umieć pomóc drugiemu człowiekowi...Ci radni pomagają, ale sobie!!!!!!!!!!!!!! ZWYKŁY CZŁOWIEK JEST POTRZEBNY WYBRANYM , W DZIEŃ WYBORÓW , A POTEM ŻEGNAMY DO KOLEJNYCH WYBORÓW !!! I TAK TO DZIAŁA.Żałosne ale prawdziwe, proszę mi wierzyć.

Całe szczęście że demokracja pozbyła się kilku asów z poprzedniej kadencji. Np. słynny pan Jaroń i nie mniej słynny pan Zamyślewski. Szczególnie pan Jaroń był aktywny przed wyborami. Pamiętacie jak pan Jaroń zmniejszył bezrobocie w Dąbrówce?

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/08 16:07 #6

• realista
  • realista Avatar Autor
  • Gość

żałosne napisał:

Smiechu warte napisał:

Całe szczęście że demokracja pozbyła się kilku asów z poprzedniej kadencji. Np. słynny pan Jaroń i nie mniej słynny pan Zamyślewski. Szczególnie pan Jaroń był aktywny przed wyborami. Pamiętacie jak pan Jaroń zmniejszył bezrobocie w Dąbrówce?

Pan Jaroń i pan Zamyślewski to już zamknięta karta historii poprzedniej kadencji. Nie odwracaj kota ogonem. Cienka to strategia odwrócenia uwagi od obecnych członków rady!!! Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Liczy sie to co jest tu i teraz , życie toczy dalej i jest o czym dyskutować

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/08 17:27 #7

• realistka
  • realistka Avatar Autor
  • Gość

realista napisał: Pan Jaroń i pan Zamyślewski to już zamknięta karta historii poprzedniej kadencji. Nie odwracaj kota ogonem. Cienka to strategia odwrócenia uwagi od obecnych członków rady!!! Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Liczy sie to co jest tu i teraz , życie toczy dalej i jest o czym dyskutować

I całe szczęście :angry: Skończyły się remonty na koszt gminy.

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/08 22:38 #8

• zdumiony
  • zdumiony Avatar Autor
  • Gość

realistka napisał:

realista napisał: Pan Jaroń i pan Zamyślewski to już zamknięta karta historii poprzedniej kadencji. Nie odwracaj kota ogonem. Cienka to strategia odwrócenia uwagi od obecnych członków rady!!! Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Liczy sie to co jest tu i teraz , życie toczy dalej i jest o czym dyskutować

I całe szczęście :angry: Skończyły się remonty na koszt gminy.

krytyka jak najbardziej jest wskazana, ale trzeba ja zacząć od siebie...REALISTKO!!!

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/11 07:33 #9

• Jasnowidz
  • Jasnowidz Avatar Autor
  • Gość
wiem bracie :angry: , opętał cie demon kontroli B) :evil: ,marnie skończysz...

Odp: AKTYWNI KOALICJANCI ! 2011/09/11 09:36 #10

• obserwator
  • obserwator Avatar Autor
  • Gość
Wczoraj byłem na imprezie pod ratuszem.Było nie wiele ludzi, więc można było zaobserwować aktywność naszych włodarzy. Był burmistrz, zastępca i przewodniczący rady. Nie widziałem żadnego innego radnego. Czyżby przygotowywali się do dożynek gminnych w Mingajnach? Aaaaa! Tam będzie koryto. Szkoda wielka, że radni olewają imprezy organizowane przez stowarzyszenia. FORUM INICJATYW POZYTYWNYCH odbyło się po raz pierwszy i myślę że nie ostatni. Podobała mi się ta impreza i podobała się ludziom.....