R. Ferenc do powiatu - Strona 6 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/27 18:33 #51

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

zosia napisał:
oczywiście że nie robię tego bezinteresownie robię to dla wszystkich takich jak ja którzy dzięki miernotom w radzie miejskiej nie mają szans na godziwe życie w rodzinnym mieście. Nie po to kończyłam studia by dać sobą manipulować ludziom po zawodówce. To że popieram pana Wiszowatego to moja prywatna sprawa. Artykuły które zamieściłam o Ferencu są obiektywne. Jeśli macie takie ciekawe materiały o innych radnych, proszę wstawić na forum. Jest problem, o innych radnych nic nie ma.

przeczytałam temat od początku :o znajomy mi polecił te forum o którym nie wiedziałam
zosia ma racje jeśli mieszkańcy mają coś do powiedzenia o innych kandydatach do rady to jest doskonałe miejsce do dyskusji sprawa z radnym jaroniem czy fjałkowskim na pewno także jest interesująca może były artykuły w gazetach o naszych gwiazdach prosze zamieścić na forum

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/27 19:36 #52

• nie popieram
  • nie popieram Avatar
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 0
kto dokładnie głosował za blokadą :?:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/27 22:43 #53

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

zorientowana napisał:

zosia napisał:
oczywiście że nie robię tego bezinteresownie robię to dla wszystkich takich jak ja którzy dzięki miernotom w radzie miejskiej nie mają szans na godziwe życie w rodzinnym mieście. Nie po to kończyłam studia by dać sobą manipulować ludziom po zawodówce. To że popieram pana Wiszowatego to moja prywatna sprawa. Artykuły które zamieściłam o Ferencu są obiektywne. Jeśli macie takie ciekawe materiały o innych radnych, proszę wstawić na forum. Jest problem, o innych radnych nic nie ma.

przeczytałam temat od początku :o znajomy mi polecił te forum o którym nie wiedziałam
zosia ma racje jeśli mieszkańcy mają coś do powiedzenia o innych kandydatach do rady to jest doskonałe miejsce do dyskusji sprawa z radnym jaroniem czy fjałkowskim na pewno także jest interesująca może były artykuły w gazetach o naszych gwiazdach prosze zamieścić na forum
Oj takich CUDAKÓW jak Fijałkowski i Jaroń to dawno nie było w Radzie !!! Brakuje tylko Czarnej Łapy i mamy TRZECI ŚWIAT na żywo !!!
REKLAMA

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/27 23:56 #54

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

pracownik fizyczny napisał: dziękujemy dla pana ferenca i jego kolegów nauczycieli za zablokowanie nam podwyżki głosowali przeciwko pracownikom fizycznym w szkołach

Podobno radni z opcji "Po prostu Orneta" byli przeciw podwyżkom, bo uważali, że jest to - jak powiedział Pan Adam Kaczmarek - "kiełbasa wyborcza" dla mieszkańców???!!! Wierzę w to, że mieszkańcy Ornety mają swój własny rozum, kierują się swymi własnymi poglądami i przekonaniami. Zbyt żałosny to i uwładczający argument, by tylko dla tzw. "kiełbasy wyborczej" (podobno 100 zł brutto!) ludzie głosowali na obecnego Burmistrza. Państwo radni "Po prostu Orneta" nie obrażajcie w swej "mądrości" zwykłych ludzi. Pieniądze to jeszcze nie wszystko, chociaż bardzo by się nam przydały, szczególnie tym. co najmniej zarabiają. Dobrze by było gdybyście myśleli bardziej o ludziach a nie o polityce i o sobie!

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/28 00:40 #55

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
radni nauczyciele z klubu na znak protestu przeciwko kiełbasie wyborczej dobrowolnie zrezygnują z marnych pensji do końca roku 2011

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/28 09:14 #56

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Stanisław napisał:

pracownik fizyczny napisał: dziękujemy dla pana ferenca i jego kolegów nauczycieli za zablokowanie nam podwyżki głosowali przeciwko pracownikom fizycznym w szkołach

Podobno radni z opcji "Po prostu Orneta" byli przeciw podwyżkom, bo uważali, że jest to - jak powiedział Pan Adam Kaczmarek - "kiełbasa wyborcza" dla mieszkańców???!!! Wierzę w to, że mieszkańcy Ornety mają swój własny rozum, kierują się swymi własnymi poglądami i przekonaniami. Zbyt żałosny to i uwładczający argument, by tylko dla tzw. "kiełbasy wyborczej" (podobno 100 zł brutto!) ludzie głosowali na obecnego Burmistrza. Państwo radni "Po prostu Orneta" nie obrażajcie w swej "mądrości" zwykłych ludzi. Pieniądze to jeszcze nie wszystko, chociaż bardzo by się nam przydały, szczególnie tym. co najmniej zarabiają. Dobrze by było gdybyście myśleli bardziej o ludziach a nie o polityce i o sobie!

Ludzie przecież wszystko jasne aby zaszkodzić Ołtuszewskiemu co niektórzy posuną się do wszystkiego, zrobili jakąś chorą nagonkę na niego bo teraz to widać do czego dążą- WYGRAĆ WYBORY ZA WSZELKĄ CENĘ :shock:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/28 19:00 #57

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
doskonałe posunięcie radnych z grupy "wodnej" blokując podwyżki wykazali że dobro ornety jest dla nich najważniejsze jestem pełen uznania dla odwagi uzara kaczmarka i ferenca widać że nie patrzą tylko na swoje osobiste profity macie panowie mój głos

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/28 19:34 #58

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: doskonałe posunięcie radnych z grupy "wodnej" blokując podwyżki wykazali że dobro ornety jest dla nich najważniejsze jestem pełen uznania dla odwagi uzara kaczmarka i ferenca widać że nie patrzą tylko na swoje osobiste profity macie panowie mój głos

nienawiść w polityce jest chora, to co cały czas słychać w tv to apele do polityków o zaprzestanie słownych wojen i rozgrywek,skoro my wybieramy takich radnych to sami sobie jestesmy winni

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/29 09:40 #59

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: doskonałe posunięcie radnych z grupy "wodnej" blokując podwyżki wykazali że dobro ornety jest dla nich najważniejsze jestem pełen uznania dla odwagi uzara kaczmarka i ferenca widać że nie patrzą tylko na swoje osobiste profity macie panowie mój głos

Człowieku czy Ty wiesz co piszesz?Jesteś pełen uznania dla odwagi p.Kaczmarka,Ferenca i Uzara.Czym ta odwaga się przejawia?Ja to nazywam mściwością, zawiścią i brakiem zrozumienia dla zwykłego, prostego człowieku dla którego parę groszy jest ogromną sumą.

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/10/29 15:02 #60

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
ferenc głosował przeciwko podwyżce !!!! żona ani córka nie pracują jako sprzątaczki w szkole !!!