R. Ferenc do powiatu - Strona 9 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/02 12:01 #81

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał:

zosia napisał: Radny który świadomie łamie prawo budowlane i odwala samowolkę wodną nie powinien być reprezentantem społeczności w radzie powiatu. Ta sprawa jest znana bo wydała się przypadkowo. Ile podobnych ma w swojej karierze za uszami radny od stawów?

NA PEWNO nie wydała się przypadkowo(jak piszesz). Nasz obecny włodarz miasta CELOWO zrobił ''nagonkę'' na p. Ferenca- teraz to wiem. Obiecał niektórym ''patriotom'' (tak się nazywają), że go zniszczy, po tym jak Ferenc konkretnie wypowiedział się o braku kompetencji jego osoby na stołek burmistrza. Przewidywania jego potwierdziły się, straciliśmy 4 lata. A za uszami to ty masz na pewno sporo brudu, umyj się :!: ,może wtedy będziesz też słyszała i przekazywała opinie innych mieszkańców, nie tylko tych w których rękach jesteś tylko słabym narzędziem. POWODZENIA

Do Gościa :idea:
...skoro przedstawiasz swoje stanowisko na forum, przydałoby się poprzeć je konkretnymi argumentami/ jak robią to inni/ .Najwidoczniej wychodzisz z założenia "wiem ale nie powiem"... to mi raczej przypomina "szanownie donoszę....PRZYJACIEL"...zakładam więc,że to co piszesz nie jest poparte konkretnymi dowodami a raczej domniemaniem?
...skoro dorosły człowiek nie potrafi uzasadnić swojej wypowiedzi a chowa się za "spódnicą politycznej mamuni" to co sobą reprezentuje?...a co zrobisz jak któregoś dnia "mamuni puści gumka w spódnicy i odsłoni to wszystko co do tej pory spódnica zakrywała"??????????? :lol:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/02 19:47 #82

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0

Gość napisał:
jestem zgodny z przepowiednią ferenca dzięki takim radnym jak on sam straciliśmy 4 lata dobrze że wyborcy mogą poczytać o długoletnim radnym ze wsi i wybiorą kogoś inteligentnego zamiast tłumoka bez szkoły co się nosi wyżej od kardynała :evil:

z kardynałem to już ferenc przeholował na amen

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/03 07:44 #83

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
czego wy zazdrościcie facetowi?uparliście sie!
REKLAMA

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/03 09:22 #84

• ewa
  • ewa Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 21
posty związane z kardynałem zostały przeniesione do tematu

• Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0
  • Jak by kto pytał na forum o innych radnych :lol: tutaj można poczytać o panu Jaroniu. Równie pomysłowa i ciekawa postać jak pan Ferenc

• Gość
  • zosia napisał: tutaj można poczytać o panu Jaroniu. Równie pomysłowa i ciekawa postać jak pan Ferenc

z jaronia też dobry giguś :lol:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/04 12:37 #87

• Anonymous
    • Anonymous Avatar Autor
    • Gość

Gość napisał:
    z jaronia też dobry giguś :lol:

startują z tego samego okręgu :lol: ferenc i jaroń :evil: głosujcie na jaworowską

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/04 23:16 #88

• Anonymous
    • Anonymous Avatar Autor
    • Gość
    dobry kandydat myślcie sobie co chcecie wie od wielu lat o wszystkim moze dlatgo nie ktorzy własnie go nie lubią

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/05 06:57 #89

• Anonymous
    • Anonymous Avatar Autor
    • Gość

Gość napisał: dobry kandydat myślcie sobie co chcecie wie od wielu lat o wszystkim moze dlatgo nie ktorzy własnie go nie lubią

dobry to jest przed pasłękiem a pan radny wie o wielu sprawach o których nie chciałby głośno mówić

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/11/09 19:07 #90

• Anonymous
    • Anonymous Avatar Autor
    • Gość

zosia napisał: W okręgu nr 7 jest około 600 uprawnionych do głosowania z czego zagłosuje mniej niż połowa. A to błąd. Bażyny muszą zmotywować mieszkańców do aktywnego udziału w wyborach 2010. Sami musicie zadbać o swoje interesy. No chyba że uważacie iż wodociąg w kierunku Lejławek jest najważniejszy dla wszystkich mieszkańców. W Bażynach jest młoda Emila Jaworowska, startuje w wyborach, dajcie jej szansę. Pan który krzyczy że tyle jest do zrobienia myśli o drodze na Lejławki o którą walczy drugą kadencję. Sprawa jest na dobrej drodze, po jego myśli. Ciekawe czy jak by miał działki w innym miejscu to czy ta droga była by taka ważna ? I ten wodociąg. Wodociąg zrobiony z zysków PWiK, a firma była wtedy chyba na minusie :shock:

życzę powodzenia w odbudowie pięknej wsi i mądrego głosowania

Za dużo jest wątpliwości w tym o czym pani pisze i za mało orientacji z p. strony . Za często(kiedy p. pisze o czymkolwiek) używa p. słowa ''chyba''. Co by Ferenc zrobił w naszej miejscowości będzie z tego korzystał, tak jak i inni, ale czy to znaczy, że robi to dla siebie???? Wiemy że jeśli dba o swoje interesy to wykłada na to swoje pieniądze, a nie społeczne i to jest najważniejsze. Prosimy o obiektywną ocenę (w co wątpimy- wiadomo wybory tuż, tuż) kandydatów na radnych.Nic p. nie wie o wodociągu..., o drodze....pisze p. to co ''ktoś'' p. dyktuje. GRATULUJEMY. I prosimy, żeby nam nie dyktować kogo my mieszkańcy mamy wybierać, my najlepiej znamy tych ludzi. Szansę p. Emila już miała i nie wykorzystała jej. Usprawiedliwieniem z jej strony było to, że ma małe dzieci i za dużo obowiązków, a więc o czym p. pisze....