R. Ferenc do powiatu - Strona 17 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/12/11 22:17 #161

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

ewa napisał: radny ferenc obrabia tyłek wszystkim którzy go nie popierają, jaronia, sołtysa, emilę jaworowską i mnie
dzisiaj się dowiedziałam ze jestem w koalicji z emilą jaworowską przeciwko niemu i razem piszemy na moim forum o stawach ;)

No to GRATULUJĘ panie radny, ma pan niezłą kondycję , :lol: obrobić tyle tyłków.... :shock: :shock: :shock:

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/12/12 14:42 #162

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Nie mogę patrzeć na ?politykierów? którzy cenią wyżej pieniądze i własne korzyści niż wspólne dobro wszystkich mieszkańców. Nie potrafię się z tym pogodzić i nie mam zamiaru. Chcę walczyć o ornetę która daje szansę każdemu, która pozwala osiągnąć coś w życiu dzięki uczciwej pracy i wykształceniu a nie politycznym układom lub prywatnym znajomościom.

Re: R. Ferenc do powiatu 2010/12/13 08:22 #163

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0

zainteresowany napisał: Wstyd ''gościu'', takiej '' agitacji'' jaka była prowadzona przez Jaronia jeszcze nie pamiętamy. Chodzący od domu do domu Urząd Pracy w osobie tego pana, oferujący pracę każdemu kto na niego zagłosuje.Trasa Bażyny- Dąbrówka niczym autostrada , wynajęte samochody dowożące wyborców w stanie nieważkości... To nie nowina, takie metody Jaroń stosuje nie po raz pierwszy, znany jest z tego... Tylko współczuć Komisji Wyborczej, nie trzeba pić , żeby się upić , taki był smród po głosowaniu przez wyborców Jaronia. Jak widzimy wykorzystał swoje 100% poparcie. GRATULACJE :lol: :lol: :lol:

Sugestie że na Pana Jaronia głosowali wyborcy pijani a na Pana Ferenca niepijani są bardzo ciekawe. Dlaczego Pan Jaroń nie protestuje ? Anonim napisał że Pan Jaroń stosuje takie metody nie pierwszy raz. Na miejscu Pana Jaronia już dawno bym to zgłosiła do prokuratury za "pomówienie".

Kodeks karny wobec osoby, która jest uprawniona do głosowania i przyjmie korzyść majątkową w zamian za oddanie głosu przewiduje karę od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności. Tej samej karze podlega osoba nakłaniająca do głosowania.
REKLAMA

Re: R. Ferenc do powiatu 2011/02/13 12:19 #164

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

były radny napisał: Nie mogę patrzeć na ?politykierów? którzy cenią wyżej pieniądze i własne korzyści niż wspólne dobro wszystkich mieszkańców. Nie potrafię się z tym pogodzić i nie mam zamiaru. Chcę walczyć o ornetę która daje szansę każdemu, która pozwala osiągnąć coś w życiu dzięki uczciwej pracy i wykształceniu a nie politycznym układom lub prywatnym znajomościom.

Wiem że to trudne, z prostej przyczyny - w takich środowiskach, jak Bażyny, Mingajny, Henrykowo, Dąbrówka czy Orneta więcej jest partykularnych interesów i najczystszego kumoterstwa niż dobrej woli i obiektywizmu.

Re: R. Ferenc do powiatu 2011/02/13 17:40 #165

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

obiektywny napisał: Wiem że to trudne, z prostej przyczyny - w takich środowiskach, jak Bażyny, Mingajny, Henrykowo, Dąbrówka czy Orneta więcej jest partykularnych interesów i najczystszego kumoterstwa niż dobrej woli i obiektywizmu.

jeszcze odpowie za swoje machlojki oliwa sprawiedliwa z czasem na wierzch wypływa

Re: R. Ferenc do powiatu 2011/02/13 23:20 #166

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
przestań straszyć weź się lepiej do uczciwej roboty ciemnoto wiejska

Re: R. Ferenc do powiatu 2011/02/14 09:48 #167

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki

Gość napisał: przestań straszyć weź się lepiej do uczciwej roboty ciemnoto wiejska

:lol: oooo kolego proszę się tak nie bulwersować, szkoda wątroby ;)

Re: R. Ferenc do powiatu 2011/02/14 11:22 #168

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

darmowa rybka napisał: jeszcze odpowie za swoje machlojki oliwa sprawiedliwa z czasem na wierzch wypływa

Zazdrościcie facetowi zaradności i głowy do interesów. Po prostu ma smykałkę do biznesu. Koniec kropka.

Re: R. Ferenc do powiatu 2011/02/15 21:42 #169

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Radny F. dba nie tylko o Bażyny. Dzisjaj zrobił objazd Dąbrówki. Bardzo sympatycznie z jego strony że utrzymuje stały kontakt z wyborcami. Jakieś podpisy czy coś :?

Re: R. Ferenc do powiatu 2011/02/16 09:33 #170

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki

sowa napisał: Radny F. dba nie tylko o Bażyny. Dzisjaj zrobił objazd Dąbrówki. Bardzo sympatycznie z jego strony że utrzymuje stały kontakt z wyborcami. Jakieś podpisy czy coś :?

może załapał się na rachmistrza GUS skoro zbiera podpisy :shock: