Gdzie jest opozycja!!! - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/02 13:45 #41

• Popiel
  • Popiel Avatar Autor
  • Gość
Gdzie opozycja? Wystarczy rozejrzeć się pod filarami wokół ratusza. Ja tą opozycje widzę z mojego gabinetu. Stoją z mętnymi oczami i "doją" browce z za kołnierza.

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/02 23:08 #42

• Krzysztof Junko
  • Krzysztof Junko Avatar
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Czytam uważnie wszystkie posty i wniosek nasuwa się jeden:

użytkownik forum pod nickiem Anonim powinien zażyć Stoperan bo wyraznie zwieracze nie trzymają, w każdym poście ten sam jeden argument, opozycja powinna to, opozycja powinna tamto....

Ostatni post, ktoś pod nickiem Popiel, mam nadzieję że to nie burmistrz bo znaczyłoby to, że jest imbecylem uważając 7 tysięcy mieszkańców gminy, którzy na niego nie głosowali za pijaków.....

WY WSZYSCY ODWAŻNI, przynajmniej po wyborach pokażcie kim jesteście (anonimy)..........

Proponujecie, żeby przyjść na sesje, namówiliście mnie, przyjdę na najbliższą i zobaczę aktywność naszych bezradnych.....

ŻENADA!!!!!!!!!!!!!

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/03 05:37 #43

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

Olek.P napisał: Na ostatniej sesji pan przewodniczący ogłosił , że komisje wspólne odbywać się będą na sali sesyjnej na dole ratusza , wszystko to po to by znaleźli się odważni i zaczęli przychodzić i zadawać pytania , szczególnie krzykacze żądni sensacji powinni przyjść ponieważ kamer nie będzie !!!!!!

Wow!, jestem pod wrażeniem! Bierzemy kurs na otwartość?!
REKLAMA

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/03 09:52 #44

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

Krzysztof Junko napisał: Czytam uważnie wszystkie posty i wniosek nasuwa się jeden:

użytkownik forum pod nickiem Anonim powinien zażyć Stoperan bo wyraznie zwieracze nie trzymają, w każdym poście ten sam jeden argument, opozycja powinna to, opozycja powinna tamto....

Ostatni post, ktoś pod nickiem Popiel, mam nadzieję że to nie burmistrz bo znaczyłoby to, że jest imbecylem uważając 7 tysięcy mieszkańców gminy, którzy na niego nie głosowali za pijaków.....

WY WSZYSCY ODWAŻNI, przynajmniej po wyborach pokażcie kim jesteście (anonimy)..........

Proponujecie, żeby przyjść na sesje, namówiliście mnie, przyjdę na najbliższą i zobaczę aktywność naszych bezradnych.....

ŻENADA!!!!!!!!!!!!!

Także czytam wszystkie posty i uważam że żenada to ludzie którzy przed wyborami mieli taaakie pomysły na poprawę sytuacji a teraz gdy nie zostali wybrani to zniknęli wraz z swoimi pomysłami.
Nasza tzw. opozycja nie wie na czym polega bycie opozycją? Podpowiem - na patrzeniu władzy na ręce, na przedstawianiu własnych propozycji rozwiązań, na byciu aktywnym.
A jak to wygląda u nas? - przed wyborami hasła, a po wyborach cisza. To jak to jest szanowna opozycjo na czym wam zależy? Na stołkach czy na dobru mieszkanców?

Gdzie zniknęli kandydaci na radnych, burmistrzów? Znowu ujawnią sie za nastepne cztery lata?

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/03 17:58 #45

• OBSERWATOR
  • OBSERWATOR Avatar Autor
  • Gość
BACZNIE OBSERWUJĘ POCZYNANIA NOWO WYBRANYCH RADNYCH , I TAK NAPRAWDĘ NIC DO NICH NIE MAM , BARDZIEJ ZAWIEDLI MNIE SAMI KANDYDACI NA RADNYCH I KANDYDACI NA BURMISTRZA , GDZIE JESTEŚCIE KRZYKACZE ? A TAK MIAŁO BYĆ RAZEM !!!

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/06 09:42 #46

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał:

Olek.P napisał: Na ostatniej sesji pan przewodniczący ogłosił , że komisje wspólne odbywać się będą na sali sesyjnej na dole ratusza , wszystko to po to by znaleźli się odważni i zaczęli przychodzić i zadawać pytania , szczególnie krzykacze żądni sensacji powinni przyjść ponieważ kamer nie będzie !!!!!!

Wow!, jestem pod wrażeniem! Bierzemy kurs na otwartość?!

No to super! W końcu nikt nie będzie wyrywał pytającym, a zwłaszcza opozycji, mikrofonu z ręki!!
W ogóle to mamy do czynienia z zadziwiającą sytuacją. Oto odbyła się już 4 sesja rady nowej kadencji i nikt z mieszkanców nie chce zabierac głosu. Nikt nie ma żadnych uwag, propozycji - cisza.

To jak to jest w końcu? - są jakieś niedociągnięcia czy tez ich nie ma?

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/06 10:26 #47

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Nowa rada jest bez porównania lepsza niż stara. Cieszę się że mieszkańcy wybrali właściwe osoby do rządu. Nie chodzę na sesję ponieważ wiem że los naszego miasta jest w dobrych rękach. Dziękuje również panu Popielowi że zgodził się kierować gminą pomimo litrom wylewanej na niego żółci.

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/06 22:12 #48

• Ciekawostka
  • Ciekawostka Avatar Autor
  • Gość

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/07 16:52 #49

• a
  • a Avatar Autor
  • Gość
a co z obiecanym autobusem na basen do Dobrego miasta ?????

Gdzie jest opozycja!!! 2015/02/07 18:27 #50

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

a napisał: a co z obiecanym autobusem na basen do Dobrego miasta ?????

PO wyborach to ty pocałuj go w dupę ;)