Gdzie jest opozycja!!! - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/01 12:01 #11

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Wyraznie jesteście zaniepokojeni tą ciszą, prawda? Macie rację, przeczucia was nie mylą.

mam nadzieję że nie skończy się podobnie:

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/04 15:43 #12

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Mieszkańcy naszej gminy wybrali to co chcieli, niech teraz się martwią co dalej. Ale wszyscy ci co myślą że wszystkie rozumy pozjadali , niech się mają na baczności !!! To początek nowego, starego rządzenia.

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/05 09:20 #13

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał: Mieszkańcy naszej gminy wybrali to co chcieli, niech teraz się martwią co dalej. Ale wszyscy ci co myślą że wszystkie rozumy pozjadali , niech się mają na baczności !!! To początek nowego, starego rządzenia.

I bardzo dobrze!!! bo te stare rządzenie przyniosło pozytywne zmiany, na tyle, na ile to było możliwe. Gdyby natomiast opozycja miała naprawdę rzeczowe kontrpropozycje, to byłaby widoczna a nie milczała. Tak bowiem postępuje prawdziwa opozycja - punktuje niedociągnięcia władzy. Z pożytkiem dla obywateli!!!

Czekamy więc na działania opozycji!!!
REKLAMA

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/05 14:23 #14

• W.O
  • W.O Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał:

Anonim napisał: Mieszkańcy naszej gminy wybrali to co chcieli, niech teraz się martwią co dalej. Ale wszyscy ci co myślą że wszystkie rozumy pozjadali , niech się mają na baczności !!! To początek nowego, starego rządzenia.

I bardzo dobrze!!! bo te stare rządzenie przyniosło pozytywne zmiany, na tyle, na ile to było możliwe. Gdyby natomiast opozycja miała naprawdę rzeczowe kontrpropozycje, to byłaby widoczna a nie milczała. Tak bowiem postępuje prawdziwa opozycja - punktuje niedociągnięcia władzy. Z pożytkiem dla obywateli!!!

DŁUGO BĘDZIESZ CZEKAŁ .

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/06 20:00 #15

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

W.O napisał:

Anonim napisał:

DŁUGO BĘDZIESZ CZEKAŁ .

Na razie to czekamy na wyniki kontroli NIK w urzedzie.

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/07 20:00 #16

• Mieszkanka Ornety
  • Mieszkanka Ornety Avatar Autor
  • Gość
Jakoś burmistrz się nie chwali wynikiem kontroli NIKu. Gdyby było ok. już dawno by grzmiał, a tu cisza....

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/07 20:18 #17

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

Mieszkanka Ornety napisał: Jakoś burmistrz się nie chwali wynikiem kontroli NIKu. Gdyby było ok. już dawno by grzmiał, a tu cisza....

Tylko megaloman chwali się tym że po prostu porządnie pracuje.

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/09 07:51 #18

• wiem
  • wiem Avatar Autor
  • Gość

Mieszkanka Ornety napisał: Jakoś burmistrz się nie chwali wynikiem kontroli NIKu. Gdyby było ok. już dawno by grzmiał, a tu cisza....

Mogę zapewnić że jest o.k. Pozdrawiam

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/10 07:24 #19

• nie wiem
  • nie wiem Avatar Autor
  • Gość

wiem napisał:

Mogę zapewnić że jest o.k. Pozdrawiam

Ja też pozdrawiam, ale chetnie skorzystam z twojej wiedzy. Co sie dzieje w sprawie spalarni na lotnisku? Podobno w przyszłym tygodniu ma być rozprawa w sądzie w tej sprawie?

Gdzie jest opozycja!!! 2015/01/10 14:07 #20

• Józek
  • Józek Avatar Autor
  • Gość
Czarne chmury gromadzą się nad popielatym i jego drużyną. NIK kończy kontrolę.