CZŁONEK - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

CZŁONEK 2014/02/12 22:34 #11

• Krzysztof U
  • Krzysztof U Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 16
Drodzy forumowicze proszę bez osobistych wycieczek. Nie po to możemy pisać tu anonimowo żeby wylewać swoje kompleksy. Dalsze ataki personalne będą usuwane.

Dla pana Wojtka i Roberta należą się naprawdę wielkie brawa za imprezy z okazji 700 lecia. Wiem także o przygotowaniach do kolejnych fajnych event-ów o tematyce historycznej więc życzmy powodzenia.

CZŁONEK 2014/02/13 08:01 #12

• a.a.
  • a.a. Avatar Autor
  • Gość
Pan Wojtek i Pan Robert organizowali potyczki rekonstrukcyjne, a nie dni Ornety (i nie jako osoby prywatne tylko jako stowarzyszenie). Współorganizatorem i współprowadzącą była pani P (też z tego stowarzyszenia).
odsłonięcie tablicy, wystawa,festiwal modelarski to nie są dzieła dwóch osób, tylko stowarzyszenia, osiru i też była tam pani P.
Pani P. organizowała też inne atrakcje związane z obchodami dni Ornety, więc czemu szukacie dziury w całym?

CZŁONEK 2014/02/13 17:30 #13

• albert
  • albert Avatar
  • Wylogowany
  • Złoty głos
  • Otrzymane podziękowania: 19
Witam
Większość wypowiadających się w tym temacie robi to anonimowo.Brakuje odwagi?
Bardzo proszę aby Administrator zgodnie z zapowiedzią usunął posty obrażające Justynę.
.Co do imprez organizowanych przez nasze stowarzyszenie - wszystkie są w większym lub mniejszym stopniu pracą zbiorową.Jedna osoba nie jest w stanie nad wszystkim zapanować.Dlatego pisanie że X zrobił to, a Y tamto to nieporozumienie.
W stowarzyszeniu działają ludzie Burmistrza, spadochroniarze i kto jeszcze?
Bo moim zdaniem są tutaj ludzie którzy mają chęć COŚ zrobić. Ot i cała tajemnica....
Za tę wiadomość podziękował(a): ewa
REKLAMA

CZŁONEK 2014/02/13 17:51 #14

• o pwe
  • o pwe Avatar Autor
  • Gość

Krzysztof U napisał: Drodzy forumowicze proszę bez osobistych wycieczek. Nie po to możemy pisać tu anonimowo żeby wylewać swoje kompleksy. Dalsze ataki personalne będą usuwane.

Dla pana Wojtka i Roberta należą się naprawdę wielkie brawa za imprezy z okazji 700 lecia. Wiem także o przygotowaniach do kolejnych fajnych event-ów o tematyce historycznej więc życzmy powodzenia.

Mam pytanie do Admina:gdzie pan był kiedy na głowę p.Natalii wylewano pomyje? Wtedy było można?[/http://www.nasza-orneta.pl/forum/burmistrz-ornety/7323-pani-sekretarz.html]

CZŁONEK 2014/02/13 18:14 #15

• irena
  • irena Avatar Autor
  • Gość
www.nasza-orneta.pl/forum/burmistrz-orne...-pani-sekretarz.html
Oten temat chyba chodziło.Zastanawiający brak reakcji.Dlaczego?

CZŁONEK 2014/02/13 18:58 #16

• wujek ireny
  • wujek ireny Avatar Autor
  • Gość
Pochwalam zamiar usuwania wypowiedzi zawierających ,,osobiste wycieczki,, pod adresem pani P.
Reakcja szybka i potrzebna.
Jednak zastanawia mnie dlaczego w temacie dotyczącym pani B. administracja nie zrobiła nic mimo że temat ciągnął się tygodniami

CZŁONEK 2014/02/15 07:45 #17

• wujek Ireny
  • wujek Ireny Avatar Autor
  • Gość
Ponawiam pytanie:dlaczego Administrator nie reagował na obelżywe wypowiedzi na temat p.B
w temacie ,,Pani Sekretarz"?
Bo teraz okazuje się że jednak może.
Podkreślam że nie akceptuję anonimowego obrzucania błotem kogokolwiek.
Dlatego pytam: dlaczego?