Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę - Strona 7 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 16:07 #61

• razem
  • razem Avatar Autor
  • Gość
Myślę że Pan Popiel jest pod złym wpływem pewnych starszych od siebie osób które mają na niego destrukcyjny wpływ. Rada Miejska rzecz jasna do odwołania jeśli okażę się prawdą że pili alkohol w szkole podstawowej Bażyny. Moim zdaniem to najgorsza władza całej 700 letniej historii Ornety.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 16:12 #62

• ja
  • ja Avatar Autor
  • Gość

Felek napisał: Słyszałem, że Pan Gruba złożył skargę do prokuratury na Popiela i jeszcze podpisało kilka osób. Jeżeli to prawda to napiszcie, bo to trzeba było dawno zrobić. Ja Popielowi nie wierzę, bo on co innego mówi, co innego myśli i co innego robi. Ten człowiek już dawno stracił zaufanie ludzi. Przychylam się do hasła Leszek na burmistrza, bo to jedyny z nich uczciwy człowiek.

Felek z kontaktuj się z Grubą i zacznij zbierać podpisy, bardziej się przydasz , WIDAĆ ŻE JESTEŚ ZDETERMINOWANY .

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 17:57 #63

• Gienek
  • Gienek Avatar Autor
  • Gość
No to jadziemy Drodzy Ornecianie: zielony wygrywa, czerwony przegrywa

I TERAZ KAŻDY NIŻEJ PISZE: ZIELONY LUB CZERWONY
Ja na zachęte pierwszy: ZIELONY

Załączniki:
REKLAMA

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 19:19 #64

• Zadowolona
  • Zadowolona Avatar Autor
  • Gość
No jasne, że zielone za odwołaniem burmistrza i radnych!!!!!!!!! :P

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 20:37 #65

• 1982
  • 1982 Avatar Autor
  • Gość
Jestem za odwołaniem radnych, burmistrz może zostać. Niektórzy są od początku III RP w Ornecie i biorą kasę za NIC!!!

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 21:37 #66

• JAM
  • JAM Avatar Autor
  • Gość

1982 napisał: Jestem za odwołaniem radnych, burmistrz może zostać. Niektórzy są od początku III RP w Ornecie i biorą kasę za NIC!!!

JA TEŻ UWAŻAM ŻE BURMISTRZ POWINIEN ZOSTAĆ , ALE POWINIEN SPRAWOWAĆ WŁADZE PONAD PODZIAŁAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 21:42 #67

• Gal Anonim
  • Gal Anonim Avatar Autor
  • Gość
A ja uważam ,że obecny burmistrz nie powinien męczyć ludzi i powinien złożyć rezygnację wraz z przewodniczącym rady może coś zmieni się w naszym mieście.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 22:24 #68

• Bogdan
  • Bogdan Avatar Autor
  • Gość
PASZLI WON WSZYSTKIE, I BURMISTRZ I WICE I SEKRETARZOWA I MILCZACY RADNI ZA WYJĄTKIEM GRUBBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 22:46 #69

• ..
  • .. Avatar Autor
  • Gość

Bogdan napisał:

PASZLI WON WSZYSTKIE, I BURMISTRZ I WICE I SEKRETARZOWA I MILCZACY RADNI ZA WYJĄTKIEM GRUBBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idioto, to pan Gruba, więc za wyjatkiem Pana Gruby

eeee.... te błędy, jak jeden idiota

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/05/25 22:54 #70

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Referendum jest ok będziemy głosować ale zastanawiam się czy można unieważnić decyzje w sprawie spalarni?