Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę - Strona 20 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 07:52 #191

• Edward Michalak
  • Edward  Michalak Avatar Autor
  • Gość
Czy ktoś wie co tak naprawdę się dzieje z spalarnią???
Czy naprawdę tę spalarnię jednak wybudują na lotnisku?

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 08:07 #192

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Porządki w po Ornecku

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 08:07 #193

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
REKLAMA

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 08:09 #194

• Bolek Duka
  • Bolek Duka Avatar Autor
  • Gość
To jest siła obecnej Ornety

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 12:14 #195

• kazio
  • kazio Avatar Autor
  • Gość
Wszyscy tylko odwolac burmistrza, nie odwolac go.potem ida do kosciola sie modlic a maja diabla za skora jak te stare dewoty co siedza w pierwszych lawkach I obrabiaja dupe sasiadce z ktora dopiero pily kawe.tak samo bedzie teraz.burnistrz niedobry bo od kogos nie wzial, nie zalatwil jakby chieli.ale jak stworzy miejsca pracy(a stworzy :D) to wtedy beda w wlazic bez wazeliny I sie usmiechac jakby nigdy Nic I mowic ,ze jest najlepszy liczac na wzgledy. Polski falsz I obluda.kto ma lepiej ten jest zlodziej (I pijak bo kazdy pijak to zlodziej). Ja nie uwazam, zeby Popiel podcinal galaz na ktorej siedzi.

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 13:59 #196

• Rena
  • Rena Avatar Autor
  • Gość

kazio napisał: Wszyscy tylko odwolac burmistrza, nie odwolac go.potem ida do kosciola sie modlic a maja diabla za skora jak te stare dewoty co siedza w pierwszych lawkach I obrabiaja dupe sasiadce z ktora dopiero pily kawe.tak samo bedzie teraz.burnistrz niedobry bo od kogos nie wzial, nie zalatwil jakby chieli.ale jak stworzy miejsca pracy(a stworzy :D) to wtedy beda w wlazic bez wazeliny I sie usmiechac jakby nigdy Nic I mowic ,ze jest najlepszy liczac na wzgledy. Polski falsz I obluda.kto ma lepiej ten jest zlodziej (I pijak bo kazdy pijak to zlodziej). Ja nie uwazam, zeby Popiel podcinal galaz na ktorej siedzi.

masz na mysli miejsca pracy na basenie i w skateparku ? :lol:

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 14:02 #197

• była urzędniczka
  • była urzędniczka Avatar Autor
  • Gość

Rena napisał:

kazio napisał: Wszyscy tylko odwolac burmistrza, nie odwolac go.potem ida do kosciola sie modlic a maja diabla za skora jak te stare dewoty co siedza w pierwszych lawkach I obrabiaja dupe sasiadce z ktora dopiero pily kawe.tak samo bedzie teraz.burnistrz niedobry bo od kogos nie wzial, nie zalatwil jakby chieli.ale jak stworzy miejsca pracy(a stworzy :D) to wtedy beda w wlazic bez wazeliny I sie usmiechac jakby nigdy Nic I mowic ,ze jest najlepszy liczac na wzgledy. Polski falsz I obluda.kto ma lepiej ten jest zlodziej (I pijak bo kazdy pijak to zlodziej). Ja nie uwazam, zeby Popiel podcinal galaz na ktorej siedzi.

Panie Popiel za błędy trzeba płacić w życiu! A życie to nie tablica szkolna!!!! Pakuj sie więc Pan bo potem czasu zabraknie!!!

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/13 14:49 #198

• Man in the mirror
  • Man in the mirror Avatar Autor
  • Gość
A można się dowiedzieć, tu na forum, ile jest już zebranych podpisów? Do kiedy będą zbierane? No i generalnie jak to wygląda? Wie ktoś?

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/14 09:05 #199

• Anna Baczewiska
  • Anna Baczewiska Avatar Autor
  • Gość

Man in the mirror napisał: A można się dowiedzieć, tu na forum, ile jest już zebranych podpisów? Do kiedy będą zbierane? No i generalnie jak to wygląda? Wie ktoś?

Słyszałam w sklepie że już mają zebranych ponad 1000 podpisów....ale będą zbierać podczas dni Ornety

Referendum odwołać Burmistrza i całą Radę 2013/06/14 11:12 #200

• kazio
  • kazio Avatar Autor
  • Gość

Rena napisał: