R. Ferenc do powiatu - Strona 29 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/05 08:36 #281

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Już naszemu wieloletniemu wybrańcowi znudziło się byciem tylko radnym. Teraz będzie PREZESEM !!!! Trwają przygotowania do przejęcia świetlicy i szkoły. To bardzo źle wróży ponieważ do czego się Ferenc nie dotknie to zaraz upada albo zostanie sprzedane.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/05 15:18 #282

• czlowiek
  • czlowiek Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Już naszemu wieloletniemu wybrańcowi znudziło się byciem tylko radnym. Teraz będzie PREZESEM !!!! Trwają przygotowania do przejęcia świetlicy i szkoły. To bardzo źle wróży ponieważ do czego się Ferenc nie dotknie to zaraz upada albo zostanie sprzedane.

Ja słyszałem że rysio ma być proboszczem, tomaszek wyjeżdża do RZYMU na praktyki,może zostanie PAPIEZEM..!!!...rysio to jest gość bierze wszystko co tylko możliwe,każdą propozycje rozważy..... A tak naprawde po 30 latach bycia radnym,POWINIEN ZOSTAC POSŁEM...wybory,tuż,tuż.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/05 16:13 #283

• święty
  • święty Avatar Autor
  • Gość
Rysio papieżem ha ha ha rok albo dwa i bazylika św. Piotra do cichego przetargu. Nie daj boże takiego papieża.
REKLAMA

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/06 17:41 #284

• głos sumienia
  • głos sumienia Avatar Autor
  • Gość

czlowiek napisał:

anonim napisał: Już naszemu wieloletniemu wybrańcowi znudziło się byciem tylko radnym. Teraz będzie PREZESEM !!!! Trwają przygotowania do przejęcia świetlicy i szkoły. To bardzo źle wróży ponieważ do czego się Ferenc nie dotknie to zaraz upada albo zostanie sprzedane.

Ja słyszałem że rysio ma być proboszczem, tomaszek wyjeżdża do RZYMU na praktyki,może zostanie PAPIEZEM..!!!...rysio to jest gość bierze wszystko co tylko możliwe,każdą propozycje rozważy..... A tak naprawde po 30 latach bycia radnym,POWINIEN ZOSTAC POSŁEM...wybory,tuż,tuż.

Tomaszek do Rzymu na praktyki? Niezły dowcip, bo biskup powinien go chyba raczej wysłać na zamknięte rekolekcje na temat celibatu i zgorszenia jakie można dać wiernym przez niewłaściwy dobór niewiast przebywających na plebanii lub częste zmiany samochodów. A tak w ogóle to uważam, że mieszkańcy zamiast tylko narzekać powinni pokazać, że też mają we wsi coś do powiedzenia i na najbliższym festynie 21.08. jako dodatkową atrakcję zorganizowali dla rysia i tomaszka np. przejażdżkę na taczkach poza wioskę. To dałoby im sporo do myślenia. Zachęcam też do przeczytania komentarzy na tym portalu pod ogłoszeniem o festynie.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/06 20:40 #285

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
o tomaszku głośno jest w internecie po tym jak go studentka opisała w gazecie

ornecianka.pl/forum/86-nasze-qniusyq/611...masz-w-nie.html#6119

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/07 13:06 #286

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/15 10:03 #287

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Ferenc na prezydenta

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/20 17:53 #288

• iogi
  • iogi Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Ferenc na prezydenta

RYSZARDZIE TY TO JESTES DEBEST!!!!!!! BIERZESZ WSZYSTKO...... TAK TRZYMAJ. DZIŚ TYLKO CWANIAKI ŻYJĄ. TY RYSZARDZIE BYŁBYŚ SPRAWIEDLIWYM PREZYDENTEM.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/28 09:29 #289

• JULKA
  • JULKA Avatar Autor
  • Gość

iogi napisał:

anonim napisał: Ferenc na prezydenta

RYSZARDZIE TY TO JESTES DEBEST!!!!!!! BIERZESZ WSZYSTKO...... TAK TRZYMAJ. DZIŚ TYLKO CWANIAKI ŻYJĄ. TY RYSZARDZIE BYŁBYŚ SPRAWIEDLIWYM PREZYDENTEM.
rysio słyszałam że zwolniło się miejsce na zastępce dyrektora w B.SPÓŁDZIELCZYM w Ornecie................Należało by to wykorzystać!!!!!!! CO TAM SMAŻALNIA, TO NIE DLA CIEBIE, URODZONY PRZYWÓDCO.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/08/28 09:49 #290

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
O taaaaak Rysio do banku. Na kredytach i ekonomi chłop się zna.