R. Ferenc do powiatu - Strona 23 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/03/23 13:32 #221

• optymista
  • optymista Avatar Autor
  • Gość
Ulubiona metoda radnego Ferenca: bezczelnie i wrednie kłamać w żywe oczy. Jego żona tak samo.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/03/23 20:18 #222

• OJCIEC
  • OJCIEC Avatar Autor
  • Gość
Ale to nie tylko domena Ferenca? Kierownik MOPS też????

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/03/24 10:09 #223

• Ja
  • Ja Avatar Autor
  • Gość
Tyle co sobie popiszemy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
REKLAMA

Odp: Re: R. Ferenc do powiatu 2011/04/19 11:58 #224

• Bożena
  • Bożena Avatar Autor
  • Gość
Gratuluję tupetu , życzę też szybkiego powrotu do zdrowia.... Może nie zaszkodzi resocjalizacja??? Proszę nas nie obrażać, była to jedyna opinia ( prawdziwa) zamieszczona po wyborach , a więc nie mająca wpływu na wynik wyborów. Mogę zapewnić, że nie zamieszczałam żadnych anonimowych opinii na temat osób kandydujących do rady miasta czy też powiatu, nie czytałam też opinii dotyczących tych osób, jeśli były zamieszczane na innej stronie niż ta, która dotyczyła mego męża, czy też mojej rodziny. Nie jestem osobą publiczną, a więc tak jak inni nie będę podpisywała się pod każdym postem, który zamieszczę, chyba,że będzie to oficjalne odniesienie się do pomówień zamieszczanych na tym forum. Proszę się nie martwić, mój mąż zachowuje się godnie, ma szacunek do ludzi i u ludzi, rzetelnie na to sobie zapracował. Nie musi dowartościowywać się załatwiając pracę, lokale użytkowe czy też mieszkania swojej rodzinie. To nie z powodu działań mego męża wstydzą się koledzy z którymi pracuje w Radzie Miasta.

Z poważaniem Bożena Ferenc

Odp: Re: R. Ferenc do powiatu 2011/04/20 21:41 #225

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Moglibyście święci Ference przynajmniej w Wielki Tydzień sobie odpuścić. żałośni jesteście w tym napadaniu na ludzi.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/04/21 15:45 #226

• kolega
  • kolega Avatar Autor
  • Gość
Dajcie im spokój. To fałszywi ludzie bez zasad.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/04/22 21:41 #227

• Łaskawy
  • Łaskawy Avatar Autor
  • Gość
Przez głupie i chore z nienawiści do mądrzejszych od siebie babsko policja z prokuraturą ma dodatkową pracę. Wypisujac niestworzone rzeczy zapomniała się podpisać. Myślała że policja nie dojdzie kto wypisuje pomówienia. Dlaczego nie napisała że jej mąż przed wyborami roznosił kiełbase. Wstyd i hańba dla całej wsi.

Odp: Re: R. Ferenc do powiatu 2011/04/22 22:08 #228

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

Bożena napisał: Proszę się nie martwić, mój mąż zachowuje się godnie, ma szacunek do ludzi i u ludzi, rzetelnie na to sobie zapracował.

co wy wiecie o godności ludzie bez honoru potraficie tylko kłamać i oczerniać porzadnych ludzi

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/04/23 07:57 #229

• Romano
  • Romano Avatar Autor
  • Gość
ferencowa srała w gacie ze strachu że skończy się darmowa dietka za radnego ferenca nic się w bażynach nie dzieje wszystko wioskowe sprzedane oprócz szkoły kościoła i remizy czas go rozliczyć z przekrętów

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/04/23 09:08 #230

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Ference nie cofną się przed plugastwem i oszczerstwami byle tylko pozostać przy korycie. Pomówienia pisane przez żonę radnego Ferenca to zwyrodniała żenada najgorszego kalibru. Bezczelni hipokryci ciągle udają głupa. Teraz kopią dołki pod nowym burmistrzem chwalac się na wsi że Popiel boi się Ferenca.