DO DEGUSTATORA napisał:
degustator napisał: potwierdzam że to najgorsza pizzeria w mieście ciasto beznadziejne wyrobione kompletna amatorszczyzna polecam la strade
WIDAĆ JAK SIĘ ZNASZ NA CIEŚCIE DEGUSTATORZE OD SIEDMIU BOLEŚCI.... W FACTORY PIZZA FULL WYPAS A LA STRADA....CZŁOWIEKU PRZECIEŻ TEGO NIE DA SIE UTRZYMAĆ NAWET W RĘKU... A MOŻE TY NIE BYŁEŚ W FACTORY WCALE TYLKO W GOŚCIŃCU......
DO (NIBY)DEGUSTATORA
Człowieku, uważasz że jak się pizzy nie da utrzymać w ręku to żle o niej świadczy ??? A co to ma być kanapka ze smalcem z razowego chleba czy zapiekanka z mikroweli ? W Italii ciasto do pizzy jest po to żeby było na czym położyć dodatki ! Ciasto ma być jak najcieńsze ! Jak chcesz zjeśc bułkę to trzeba się udać do piekarni a nie pizerii

6 lat mieszkałem, pracowałem i w Italii więc wiesz mi , że wiem o czym mówię

W La stradzie robią pizzę zdecydowanie najbardziej zbliżoną do oryginału. Ciasto też jest jeszcze troszkę grubsze niż w Italii ale blisko blisko. To nie jest link sponsorowany więc nie będę za bardzo chwalił ale powiem , że mam znajomych warszawiaków którzy zawsze jak wpadają do Ornety pytaję o pizze z la strady

I za każdym razem przeżywają jaka zaje....sta.
Z factory zamówili raz i na tym się skończyło. Pizzy z goscińca warmińskiego nie odważyłem się zaproponować.
Przemilczę dlaczego

A może to jest trochę tak, że cudze chwalicie...
Z tego co wiem właściciel factory nie jest z Ornety , może dla wielu zjadaczy to przemawia za tym że tam napewno musi być najlepsza pizza

No bo przecież jest nie z Ornety

Według mnie - la strada i długo długo nic