no i mamy po inwalidach - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

no i mamy po inwalidach 2010/11/17 10:17 #11

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0

Jola napisał:

Jest budynek nie przystosowany do tej funkcji-pieniądze?
Skąd kadra?
Mieszkania dla kadry?
Wyposażenie - kosmiczne pieniądze?
Skąd wziąć chorych jak w okolicy roi się od szpitali.
Czy NFZ -podpisze umowę na świadczenie Usług?

to nie jest ważne
ważne że starsze osoby to "kupią" i zagłosują na Koguta myśląc że facet nie rzuca słów na wiatr

no i mamy po inwalidach 2010/11/17 21:49 #12

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Pana Koguta fantazja ponosi i jak zwykle pisze głupoty. Szpital koń by się uśmiał Panie Kogut to przedsięwzięcie to z motyką na księżyc.

no i mamy po inwalidach 2010/11/18 09:40 #13

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
szpital jest potrzebny dla ornety panie kogut plus dla pana proszę nie słuchać oponentów szukają dziury w całym wspólnymi siłami możemy zrobić wszystko
REKLAMA

no i mamy po inwalidach 2010/11/18 10:30 #14

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: szpital jest potrzebny dla ornety panie kogut plus dla pana proszę nie słuchać oponentów szukają dziury w całym wspólnymi siłami możemy zrobić wszystko

Jaki szpital? a za co? wam tylko hasło rzucić i wszystko łykniecie.Nie moge uwierzyć ze ktoś jeszcze wierzy temu człowiekowi szok szok szok :shock:

no i mamy po inwalidach 2010/11/18 21:27 #15

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: szpital jest potrzebny dla ornety panie kogut plus dla pana proszę nie słuchać oponentów szukają dziury w całym wspólnymi siłami możemy zrobić wszystko

Paranoja to delikatne słowo - szpital potrzebny Ornecie - to może i kosmodrom? ja rzucam hasło na lotnisku powstanie nowy Bajkonur - gloaujcie na mnie - przeciez wspólnymi silami wszystko mozemy :-) ) ))

no i mamy po inwalidach 2014/03/15 21:06 #16

• Katarzyna
  • Katarzyna Avatar Autor
  • Gość
Basen też już nam jeden obiecywał.Haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahahahahahah

no i mamy po inwalidach 2014/03/16 08:53 #17

• inwalid inwazyjno
  • inwalid inwazyjno Avatar Autor
  • Gość

Katarzyna napisał: Basen też już nam jeden obiecywał.Haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahahahahahah

.......inwazja inwalidyzacyjna spowodowana walidyzacją ........och...kochanie !!! mów Mi jeszcze....bo mam dreszcze, jeszcze....jeszcze....są już kleszcze !!!