profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/07 22:54 #11

• TO JA
  • TO JA Avatar
  • Gość
I JA MYSLE PODOBNIE TRZEBA ZMIAN.....PANIE WOJTKU W PANU NADZIEJA!!! W CZERWCU BEDZIE POZAMITANE...SZKODA KLUBU I CZWARTEJ LIGI

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/08 07:36 #12

• Lukasz Michalkiewicz
  • Lukasz Michalkiewicz Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 2
co do pana Fijarczyka.....to czy sie na lotnisku z panienkami rozbijal czy nie to jego prywatna sprawa a mi chodzi o to ze obaj Panowie potrafili posiwecac swoj czas po pracy aby kilkunastu chlopakow zamiast siedziec pod blokiem albo przed komputerem mialo alternatywe.....

a co do Blekitnych i Prezesa......czy jest ktos inny kto ma realny plan na dzialalnie klubu, pomysl na sciagniecie sponsorow (przeciez w Ornecie tylu milonerow mieszka, ze podobno to nie problem zdaniem co niektorych)?? skoro jak twierdzi jeden z moich poprzednikow w dyskusji w czerwcu nie bedzie niczego to niech zainteresowani wyjda z propozycjami zmian bo wypisywanie opinii Radzicki odejdz" nic nie zmieni. Odejdzie i co wtedy? kto stanie za sterem? nawet najlepszy okret bez jakiegokolwiek sternika musi sie rozbic o skaly

propozycje, plany na dzialanosc i kandydatury..........bo jak narazie to nie widac kolejki chetnych stojacych przed budynkiem klubowym, ktorzy chca pomoc

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/08 10:02 #13

• kaziu
  • kaziu Avatar
  • Gość

BYLY napisał: RADZICKI ODEJDZ!!!!WSTYDU ZAOSZCZEDZ!!!! NAJLEPIEJ WYJEDZ!!!!!!!! ZABIERZ ZE SOBA TRENERA!!!!! Mamy dosc twoich eksperymentow,,,,,,,,,,,JAK BURMISTRZ MOZE TO TOLEROWAC. to zmarnowane pieniadze..Potrzebny trener i zarzad!!!! Pilkarze doswidczeni WRACAJCIE!!!

Radzicki ma wielu wrogów np radnego Ferenca. Radny nie daruje mu że Radzicki nagłośnił jego przekręty. Ferenc będzie naciskał na Popiela w celu zniszczenia Radzickiego. To że Radzicki jest dobrym prezesem nie ma znaczenia.
REKLAMA

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/08 10:37 #14

• ewa
  • ewa Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 21

kaziu napisał: Radzicki ma wielu wrogów

Bardzo mądra kobieta, premier Wielkiej Brytanii, Margaret Thatcher, powiedziała: „Jeśli nie masz wrogów, to znaczy, że nie
dokonałeś niczego”.

Jak słusznie zauważył jeden z dyskutantów nie widać żadnych realnych kandydatur na fotel prezesa.

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/08 19:41 #15

• superniania
  • superniania Avatar
  • Gość
Ja się piszę.
Jestem super prezesem, i jeszcze bardziej super trenerem.
Tylko co z tego?
Błękitni byli już kiedyś w trzeciej lidze.Służyli za chłopca do bicia.
Z takim zapleczem finansowym niech lepiej pozostaną tam gdzie są.

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/14 21:08 #16

• kibic...
  • kibic... Avatar
  • Gość
I ZNOWU W DUPE!!!!!!!!! WSTYD...4:3 DLA BISKUPCA.....ZEGNAJ CZWARTA LIGO!!!

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/15 06:29 #17

• Lukasz Michalkiewicz
  • Lukasz Michalkiewicz Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 2
byl by wstyd jak by przegrali 4.0......a po wyniku widac, ze nie przeszli obok meczu tylko starali sie do samego konca o punkty. jeszcze nie wszystko stracone.mamy najmlodsza drozyne w lidze wiec nawet jesli sie nie utrymamy to doswiadczenie zdobyte w tym sezonie zaprocentuje w pozniejszym czsie