Ile zarabia radny ? - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Ile zarabia radny ? 2010/03/18 21:37 #1

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
ciekawi mnie ile zarabia radny w ornecie za to że jest radnym :?: plus dodatki funkcyjne taki jeden radny twierdził że to zajęcie bez dochodowe i robi to dla nas wszystkich za darmo

Re: ile zarabia radny 2010/03/19 16:47 #2

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

anty radny napisał: ciekawi mnie ile zarabia radny w ornecie za to że jest radnym :?: plus dodatki funkcyjne taki jeden radny twierdził że to zajęcie bez dochodowe i robi to dla nas wszystkich za darmo

przyłączam się do pytania ale chyba nie ma chętnych do opowiedzi :lol:

Re: ile zarabia radny 2010/03/20 18:52 #3

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

007 napisał:

anty radny napisał: ciekawi mnie ile zarabia radny w ornecie za to że jest radnym :?: plus dodatki funkcyjne taki jeden radny twierdził że to zajęcie bez dochodowe i robi to dla nas wszystkich za darmo

przyłączam się do pytania ale chyba nie ma chętnych do opowiedzi :lol:
Słusznie "antyradny" i 007 słusznie pytacie ! Ja się przyłaczam ! Jeśli to bez dochodowe to po co się pchają / wielu etatowych / poświęcają się dla dobra Ornety i mieszkańców ? Czyżby ?
REKLAMA

Re: ile zarabia radny 2010/03/21 10:42 #4

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
to ja mama ciekawsze pytania, zarobki burmistrza, zastępcy burmistrza, sekretarza, przewodniczącego rady, skarbnika itp ;)

Re: ile zarabia radny 2010/03/21 10:50 #5

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

lesio napisał: to ja mama ciekawsze pytania, zarobki burmistrza, zastępcy burmistrza, sekretarza, przewodniczącego rady, skarbnika itp ;)

skarbnik...........S K A R B N I K ........... S K A R B N I K .................

Re: ile zarabia radny 2010/03/30 17:57 #6

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał:

lesio napisał: to ja mama ciekawsze pytania, zarobki burmistrza, zastępcy burmistrza, sekretarza, przewodniczącego rady, skarbnika itp ;)

skarbnik...........S K A R B N I K ........... S K A R B N I K .................
Kogo w teczce przywieźli bezwartościowego ! "Radny " wypowiada się co było jak wygrał Pan Ołtuszewski ! Pytanie jest proste !!!!!!! Ile ma diety w Ornecie radny ! Dla mnie ważne co ma w głowie i co robi dla Ornety,a nie czy jest wykształcony za komuny.

Re: ile zarabia radny 2010/06/03 11:06 #7

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0
widzimy że nasi radni i cała władza to dżentelmeni :lol: a dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają :lol:
pytanie jak najbardziej pozostaje otwarte szczególnie przed wyborami

Re: ile zarabia radny 2010/07/01 22:47 #8

• ewa
  • ewa Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 21

są dostępne oświadczenia majątkowe radnych za 2009 tam też można zobaczyć ile radny ma diety. Jest to ponad 9000 zł + dodatki jeśli jest np przewodniczącym komisji

link do oświadczeń majątkowych orneckich radnych orneta-umig.bip-wm.pl/public/pop ... item=94184

Re: ile zarabia radny 2010/07/03 07:53 #9

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

ewa napisał:

są dostępne oświadczenia majątkowe radnych za 2009 tam też można zobaczyć ile radny ma diety. Jest to ponad 9000 zł + dodatki jeśli jest np przewodniczącym komisji

link do oświadczeń majątkowych orneckich radnych orneta-umig.bip-wm.pl/public/pop ... item=94184
To się w pale nie mieści !!! Byłam radną kiedy to robiłam bezpłatnie i jeszcze paliwo było na kartki i z tego limitu dojeżdzałam na sesje.Dziś po 34 latach pracy mam rocznie mniejszą emeryturę jak radny w Ornecie ! Czy "Solidarność" o to walczyła ?

Re: ile zarabia radny 2010/07/03 08:38 #10

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
nasi radni robią to dla nas poświęcają nam swój cenny czas by nam żyło się lepiej co to jest te marne 10 000 zł to kropla w morzu potrzeb biednego radnego