MASZYNKI DO GŁOSOWANIA - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2012/02/02 19:57 #11

• ojciec
  • ojciec Avatar Autor
  • Gość

obywatel napisał:

Anonim napisał: Tragedia. Szkoda prądu na oglądanie tych sesji.

Oglądałem ostatnie dwie sesje,żenada ludzie!!!!!!!!!!!!!! zawsze 15.....CO ZA ZGODNOŚĆ.
JESTEM CIEKAWY JAK KLIKA ZAGŁOSUJE PRZY LIKWIDACJI SZKOŁY NR 4.MYŚLĘ ŻE 14 DO 1.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A JAKBY INACZEJ ? ZGODA I PONAD PODZIAŁAMI TO ZAWSZE PODKREŚLA BURMISTRZ IRENEUSZ...

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2012/02/02 21:05 #12

• ale
  • ale Avatar Autor
  • Gość
Ponad podziałami TAK jak chce P&U. To straszne co się dzieje na sesjach. Radni sparaliżowani strachem siedzą przed burmistrzem jak na spowiedzi. W radnym Gruba nadzieja

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2012/02/06 19:43 #13

• tak ma być
  • tak ma być Avatar Autor
  • Gość

ale napisał: Ponad podziałami TAK jak chce P&U. To straszne co się dzieje na sesjach. Radni sparaliżowani strachem siedzą przed burmistrzem jak na spowiedzi. W radnym Gruba nadzieja

Co ten Gruba sam biedny zrobi !!!!!!!!!!!! RESZTA RADNYCH DO WYMIANY.
REKLAMA

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2012/02/07 11:00 #14

• STRACH
  • STRACH Avatar Autor
  • Gość

tak ma być napisał:

ale napisał: Ponad podziałami TAK jak chce P&U. To straszne co się dzieje na sesjach. Radni sparaliżowani strachem siedzą przed burmistrzem jak na spowiedzi. W radnym Gruba nadzieja

TRZEBA PAMIĘTAĆ PSALM UTWORZONY PRZEZ ZACNEGO BURMISTRZA IRENEUSZA I JEGO PRZYDUPASÓW.........BRZYDZĘ SIĘ TYM KTÓRY DONOSI, CZY PONAD PODZIAŁAMI....ILE W TYCH SŁOWACH JEST ZAKŁAMANIA !!!!!!!!!!!!! NA SZCZĘŚCIE JEDEN GRUBA NIE UWIERZYŁ.

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2012/02/08 23:32 #15

• jestem
  • jestem Avatar Autor
  • Gość

ciekawe napisał:

ziutek napisał: Co to np za komisja rewizyjna w której są "sami swoi" Kontrola "swoich" mija się z celem.

Adaś został szefem komisji rewizyjnej :blink: :blink: :blink: SAMOKONTROLA???
Jestem przekonana , że Adaś będąc szefem komisji rewizyjnej będzie pracował uczciwie i ponad podziałami , Adaś to jest gość powiadam wam drodzy wyborcy.......A SAMOKONTROLA PRZEDE WSZYSTKIM.

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2012/02/13 08:51 #16

• ANIA
  • ANIA Avatar Autor
  • Gość

jestem napisał:

ciekawe napisał:

ziutek napisał: Co to np za komisja rewizyjna w której są "sami swoi" Kontrola "swoich" mija się z celem.

Adaś został szefem komisji rewizyjnej :blink: :blink: :blink: SAMOKONTROLA???
Jestem przekonana , że Adaś będąc szefem komisji rewizyjnej będzie pracował uczciwie i ponad podziałami , Adaś to jest gość powiadam wam drodzy wyborcy.......A SAMOKONTROLA PRZEDE WSZYSTKIM.
Boże jak można było do tego co się dzieje dopuścić !!!!!!!!! Pluje pod wiatr , a ślina wraca....

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2012/04/01 14:10 #17

• SMUTNA
  • SMUTNA Avatar Autor
  • Gość

tak ma być napisał:

Przyglądałam się poczynaniom naszych radnych na ostatniej sesji,żal ogarnia jak się to ogląda , nie wiem czy się śmiać czy płakać ! Ludzie jak zaprogramowani ! Pytania niewygodne dla burmistrza zadaje L.G. wygodne koalicja. Wszystko aranżacja...! OCZY W PIASEK SCHOWAĆ TRZEBA .

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2014/05/21 12:13 #18

• obserwator
  • obserwator Avatar Autor
  • Gość

SMUTNA napisał:

tak ma być napisał:

Przyglądałam się poczynaniom naszych radnych na ostatniej sesji,żal ogarnia jak się to ogląda , nie wiem czy się śmiać czy płakać ! Ludzie jak zaprogramowani ! Pytania niewygodne dla burmistrza zadaje L.G. wygodne koalicja. Wszystko aranżacja...! OCZY W PIASEK SCHOWAĆ TRZEBA .

Apeluje do wszystkich WYBORCÓW ,kobiet i mężczyzn nie wybierajcie już nigdy takiej rady miejskiej ! Wszystko to co się stało w tej kadencji to ich zasługa (spalarnia śmieci , jednostka wojskowa , zwolnienia z pracy , zastraszenie ludzi, poniżanie opozycji i.t.d.to za ich przyzwoleniem ! Niech nieroby wezmą się do roboty.

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2014/05/22 12:56 #19

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

SMUTNA napisał:

tak ma być napisał:

Obserwując sesje rady miejskiej to dobra komedia szczególnie bardzo podobają mi sie pytania Pana radnego Adama Kaczmarka skierowane do burmistrza sa tak dziecinne i naiwne,że chyba lepszej komedii nie wymyślił by mistrz komedii Bareja.

Odp: MASZYNKI DO GŁOSOWANIA 2014/05/22 20:01 #20

• Jam
  • Jam Avatar Autor
  • Gość
NAWET PISAĆ MI SIĘ NIE CHCE ! RADA OBECNEJ KADENCJI TO PORAŻKA ! ALE JAKI PAN TAKI KRAM.