Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/09/26 15:35 #11

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Sam fakt że pan Popiel zadaje się z osobami pokroju radnego Ferenca dużo o nim mówi :lol: Dla mnie to całkowicie go dyskwalifikuje jako poważnego kandydata na burmistrza. Jak już ktoś tu wspominał pan Popiel urządził wiec przedwyborczy na stawach pana radnego Ferenca. Mało kto wie że z tym stawami były niezłe jaja. Dużo na ten temat może powiedzieć pan Radzicki który opisał ten temat w swojej gazecie. Niedługo po tym miał wizytę panów którzy stwierdzili że jedzie na pirackim oprogramowaniu :lol: i tak się skończyła wolna prasa w Ornecie. Nie wiem czy z tym miał coś wspólnego radny Ferenc ale zbieżność dat była uderzająca :shock:

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/09/26 21:47 #12

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

dobrze poinformowany napisał: Sam fakt że pan Popiel zadaje się z osobami pokroju radnego Ferenca dużo o nim mówi :lol: Dla mnie to całkowicie go dyskwalifikuje jako poważnego kandydata na burmistrza. Jak już ktoś tu wspominał pan Popiel urządził wiec przedwyborczy na stawach pana radnego Ferenca. Mało kto wie że z tym stawami były niezłe jaja. Dużo na ten temat może powiedzieć pan Radzicki który opisał ten temat w swojej gazecie. Niedługo po tym miał wizytę panów którzy stwierdzili że jedzie na pirackim oprogramowaniu :lol: i tak się skończyła wolna prasa w Ornecie. Nie wiem czy z tym miał coś wspólnego radny Ferenc ale zbieżność dat była uderzająca :shock:

to prawda mam ten artykuł jeśli admin się zgodzi mogę przesłać do zamieszczenia

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/09/27 10:39 #13

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Różne słuchy chodzą po Ornecie odnośnie spotkania przedwyborczego p.Popiela na stawach p.Ferenca.Myślę, że dobrze byłoby gdyby artykuł p.Radzickiego ukazał się na forum to wielu wyborcom otworzyłyby się oczy na osobę p.Popiela i p.Ferenca.Na dzień dzisiejszy jedynym godnym zaufania kandydatem na burmistrza jest p. Ołtuszewski. A tak na marginesie nie ma ludzi idealnych i każdy ma coś na sumieniu. Odnośnie radnych.Ktoś napisał,że ten kto fatalnie pracuje lub nie ma posady pcha się do rady.To kogo my wybieramy?
REKLAMA

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/09/27 22:26 #14

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: Różne słuchy chodzą po Ornecie odnośnie spotkania przedwyborczego p.Popiela na stawach p.Ferenca.Myślę, że dobrze byłoby gdyby artykuł p.Radzickiego ukazał się na forum to wielu wyborcom otworzyłyby się oczy na osobę p.Popiela i p.Ferenca.Na dzień dzisiejszy jedynym godnym zaufania kandydatem na burmistrza jest p. Ołtuszewski. A tak na marginesie nie ma ludzi idealnych i każdy ma coś na sumieniu. Odnośnie radnych.Ktoś napisał,że ten kto fatalnie pracuje lub nie ma posady pcha się do rady.To kogo my wybieramy?

Tak się składa (dobrze czy też nie?), ze kandydaci na burmistrzów znani są ze swojej pracy na stanowisku burmistrza. Hm...Będę głosować na Koguta albo na Ołtuszewskiego. Na pewno nie na Poliela. Uciekł ze swego stanowiska, bo go przerosło. Społeczeństwo go wybierze a on znowu zechce zabrać swoje zabawki i dać nogę, bo tak nakaże mu jego zaufane grono pedagogiczne.

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/09/29 09:54 #15

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Dnia 21 listopada wybierzemy w wyborach burmistrza - włodarza.
Wybierzmy kandydata mądrego, a więc Andrzeja Ołtuszewskiego.
A do rady?
Twarze nam się opatrzyły, ciągłe spory jakieś waśnie ktoś głupocie tam przyklaśnie,jest wzajemne opluwanie bezpodstawne oskarżanie.Więc tym panom dziękujemy i na panie głosujemy.

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/10/01 20:08 #16

• ewa
  • ewa Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 21
Dzisiaj w MDK odbyło się spotkanie z kandydatem na burmistrza Ireneuszem Popielem. Zaprezentował swój komitet oraz program wyborczy. Takie małe show. Na koniec pytania od publiczności. Moim zdaniem źle potraktowano pana Radzickiego, wyglądało to jak towarzystwo wzajemnej adoracji. Co do samego programu to można się z nim zapoznać na stronie www.ireneuszpopiel.pl

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/10/01 20:32 #17

• goya
  • goya Avatar
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 2

ewa napisał: Dzisiaj w MDK odbyło się spotkanie z kandydatem na burmistrza Ireneuszem Popielem. Zaprezentował swój komitet program wyborczy. Takie małe show. Na koniec pytania od publiczności. Moim zdaniem źle potraktowano pana Radzickiego, wyglądało to jak towarzystwo wzajemnej adoracji. Co do samego programu to można się z nim zapoznać na stronie www.ireneuszpopiel.pl

Ewcia, nie przesadzaj, tez tam bylam i uwazam, ze zachowanie P. Radzickiego tez pozostawia wiele do zyczenia...stawiam, ze wina lezy po obu stronach...

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/10/01 20:40 #18

• ewa
  • ewa Avatar
  • Wylogowany
  • Admin

goya napisał: Ewcia, nie przesadzaj, tez tam bylam i uwazam, ze zachowanie P. Radzickiego tez pozostawia wiele do zyczenia...stawiam, ze wina lezy po obu stronach...

ja to tak odebrałam jako niesmaczne zachowanie zgromadzonej publiczności - większość to chyba elektorat pana Irka, na boku pozostawiam kwestię kim się obstawił pan Irek samodzielnej ocenie mieszkańców grodu smoka :) do pana Irka nic nie mam, to części ekipy która chce z nim wjechać w następną kadencję już tak

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/10/01 22:07 #19

• nie popieram
  • nie popieram Avatar
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 0

Gość napisał: Popiel na burmistrza , Kaczmarek na zastępcę, Uzarowa na sekretarza, Uzar na przwodniczącego rady, Fijarczykowa na przewodniczącą komisji rewizyjnej.Cała władza w rękach nauczycieli a z Ornety pozostanie wielka szkoła.

z tej mąki chleba nie będzie popiel otoczył się pokojem nauczycielskim z dodatkiem pana od stawów który zmienia przekonania polityczne w zależności od kierunku wiatru politycznego w ratuszu proszę się dobrze zastanowić czy chcemy mieć w gminie ludzi pokroju uzara i ferenca czy postawić na nowe twarze które naprawdę mogą coś zmienić jeśli wygra popiel to nic się nie zmieni układ który nie utożsamia się z żadną partią polityczną zostanie i będzie mącił dalej budując drogę z bażyn do lejławek bo tam pan ferenc ma działki i staw lub budując gminny plac targowy na miejscu byłego hangaru bo pan ferenc ma tam działki czy tego potrzeba ornecie

Spotkanie z Ireneuszem Popielem - jego program wyborczy 2010/10/02 00:00 #20

• ewa
  • ewa Avatar
  • Wylogowany
  • Admin

nie popieram napisał: z tej mąki chleba nie będzie popiel otoczył się pokojem nauczycielskim z dodatkiem pana od stawów który zmienia przekonania polityczne w zależności od kierunku wiatru politycznego w ratuszu proszę się dobrze zastanowić czy chcemy mieć w gminie ludzi pokroju uzara i ferenca czy postawić na nowe twarze które naprawdę mogą coś zmienić jeśli wygra popiel to nic się nie zmieni układ który nie utożsamia się z żadną partią polityczną zostanie i będzie mącił dalej budując drogę z bażyn do lejławek bo tam pan ferenc ma działki i staw lub budując gminny plac targowy na miejscu byłego hangaru bo pan ferenc ma tam działki czy tego potrzeba ornecie

nic w programie Irka nie ma o drodze do lejławek a raczej dokładnie przeczytałam zgadzam się natomiast z tezą o niefortunnym dobraniu portfela towarzyskiego pana kandydata liczyłam na nowe twarze które mają świeże pomysły i energię do działania :(