ja wam tylko jedno powiem. Później się nie dziwcie że gówniarze nie umieją pływać. hehe asfalt na aleji ale jaja

tam na bruku możecie gractwo z zachodu i tak obstawić żaden problem. Ja mam propozycje: niech każdy kandydat na burmistrza wypisze i się podpisze pod obietnicami wyborczymi i zaznaczam że to muszą być realne obietnice. Nikt nie musi pisać basenu ale niech napiszą realne rzeczy o to za co są w stanie politycznie odpowiadać i niech złożą podpis. A jeżeli nie mają żadnej obietnicy to niech jej nie piszą, nie mówią i wystarczy tylko plakat z mordą bez haseł i obietnic. bo potem każdy ździwiony. A że basenu nie ma haha BO NIE BĘDZIE BO NIE DOROŚLIŚMY DO TEGO I TO JEST MIASTO UMIERALNIA Z EMERYTURKAMI RENTAMI I ZASIŁKAMI, NIKT TU NIC NIE INWESTUJE I WŁADZA NIE ZAINWESTUJE W BASEN BO KASIA KOWALSKA WAŻNIEJSZA NIE HEHE

basen nie jest realną rzeczą i nie chodzi o kasę tylko o wladzę i ci kadydaci co będą to też basenu nie zrobią. powiem tak; niby basen wybryk dla kogoś ale poza ornetą to standard i co tu kryć fajnie ćwiczyć i dupe moczyć w jakuzi bo raźnym dziadkiem jestem i dupe mocze, mochera nie mam a wy siedzcie i bidujcie i cieszta sie żę wam łaskawi burmistrzowie na miasto pozwalają wogóle wychodzić haha.