SP 4 do zamknięcia ? - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/10/31 09:33 #11

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Jestem za zamknięciem 4. Dzieci tu nie mają dobrych warunków do nauki. W Ornecie potrzebna jest nowa szkoła z prawdziwego zdarzenia. Z dobra salą gimnastyczną i basenem.

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/10/31 09:54 #12

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Jestem za zamknięciem 4. Dzieci tu nie mają dobrych warunków do nauki. W Ornecie potrzebna jest nowa szkoła z prawdziwego zdarzenia. Z dobra salą gimnastyczną i basenem.

W Bażynach jest piękny budynek niewykorzystany. Dostawić salę gimnastyczną i część dzieci z Ornety można przejąć. Myślenie nie boli.

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/10/31 19:36 #13

• UCZEŃ
  • UCZEŃ Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał:

anonim napisał: Jestem za zamknięciem 4. Dzieci tu nie mają dobrych warunków do nauki. W Ornecie potrzebna jest nowa szkoła z prawdziwego zdarzenia. Z dobra salą gimnastyczną i basenem.

W Bażynach jest piękny budynek niewykorzystany. Dostawić salę gimnastyczną i część dzieci z Ornety można przejąć. Myślenie nie boli.

rysio ferenc powinien otworzyć szkołę nie publiczną w Bażynach, i sam w niej nauczać, ponieważ się na tym zna........On na wszystkim zna się najlepiej, no może jeszcze tomaszek.I PO PROBLEMIE RODACY.
REKLAMA

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/11/02 13:16 #14

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Czy w każdym temacie na tym zasranym forum musi pojawiać się nazwisko na F.

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/11/02 17:44 #15

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Zamknąć wszystkie szkoły w gminie. Nauczycieli zatrudnić w ratuszu. Oszczędności gwarantowane.

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/11/04 10:46 #16

• Krzysztof U
  • Krzysztof U Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 16
Burmistrz na ostatniej sesji stanowczo zdementował informację o zamiarze likwidacji SP4. Informację takie nazwał brzydkimi plotkami i pomówieniami.

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/11/04 20:09 #17

• OJCIEC
  • OJCIEC Avatar Autor
  • Gość

ziutek napisał: Burmistrz na ostatniej sesji stanowczo zdementował informację o zamiarze likwidacji SP4. Informację takie nazwał brzydkimi plotkami i pomówieniami.

To skąd te wiadomości? Dziwne ze takie wiadomości były ogłaszane na zebraniach rodziców( jako plany)

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/11/04 20:46 #18

• Krzysztof U
  • Krzysztof U Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 16

OJCIEC napisał:

ziutek napisał: Burmistrz na ostatniej sesji stanowczo zdementował informację o zamiarze likwidacji SP4. Informację takie nazwał brzydkimi plotkami i pomówieniami.

To skąd te wiadomości? Dziwne ze takie wiadomości były ogłaszane na zebraniach rodziców( jako plany)

To jest właśnie bardzo ciekawe. Słyszałem o zbieraniu podpisów przez rodziców pod petycją przeciw zamykaniu szkoły. Może ktoś źle zinterpretował jakieś zdanie burmistrza i plotka poszła. A jak będzie to zobaczymy.

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/11/04 21:31 #19

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Zamyślewski powiedział na sesji że Burmistrz sam dał powód do plotek o zamknięciu SP4

Odp: SP 4 do zamknięcia ? 2011/11/07 07:21 #20

• Swaedret
  • Swaedret Avatar Autor
  • Gość
co ma być to będzie puki. Puki co to nie plotki bo w sp 1 planowany jest system 2 zmianowego nauczania z jasnego powodu bedzie więcej pociech do wyuczenia. A skąd? to już chyba jest oczywiste!!! Klasy po 35 osób i zajęcia do 17. To jest przyszłość nauczania początkowego w gminie.