TV Orneta bez sensu - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT:

Odp: TV Orneta bez sensu 2020/10/28 14:26 #11

• przyjaciel
  • przyjaciel Avatar Autor
  • Gość
Darek Butkiewicz popadł w niełaskę władz samorządowych Ornety. Przekonał się na własnej skórze jak działają miejscowe układy i fanatycy burmistrza Popiela. Nie jest łatwo być bezstronnym obserwatorem życia publicznego w tak małym miasteczku jak Orneta.

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

Odp: TV Orneta bez sensu 2020/10/28 20:29 #12

• telewidz
  • telewidz Avatar Autor
  • Gość

przyjaciel napisał: Darek Butkiewicz popadł w niełaskę władz samorządowych Ornety.

O co chodzi bo nie jestem w temacie? Czym Butkiewicz podpadł Popielowi? Z tego co pamiętam zawsze trzymał stronę burmistrza Ornety.

Odp: TV Orneta bez sensu 2020/10/28 21:45 #13

• edward
  • edward Avatar Autor
  • Gość

telewidz napisał:

przyjaciel napisał: Darek Butkiewicz popadł w niełaskę władz samorządowych Ornety.

O co chodzi bo nie jestem w temacie? Czym Butkiewicz podpadł Popielowi? Z tego co pamiętam zawsze trzymał stronę burmistrza Ornety.

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o władzę. Grupa trzymająca władzę w Ornecie to wąski krąg wtajemniczonych i w moim odczuciu burmistrz wcale nie jest osobą sterującą. Władza w Ornecie nie lubi jak jej się patrzy na ręce. Pan Dariusz myślał że na rządowych zleceniach będzie ogrzewał się do końca życia.

REKLAMA

Odp: TV Orneta bez sensu 2020/11/01 21:07 #14

• Krzysztof U
  • Krzysztof U Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 16
Żadna władza nie lubi jak patrzy się jej na ręce. Ostatnie rozdanie w Ornecie nie jest tu żadnym wyjątkiem. Pan Butkiewicz był dla orneckiego ratusza dobry gdy nie zadawał trudnych pytań. W tak małych miejscowościach nie ma miejsca dla niezależnych mediów. Samorządowe zlecenia na pstrym koniu jeżdżą

Odp: TV Orneta bez sensu 2020/11/04 17:37 #15

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Myślę że SP Butkiewicz przy pomocy internetowej telewizji robił sobie polityczny fundament pod ornecki samorząd. Burmistrz Popiel w mojej ocenie słusznie zerwał współpracę z uwagi na konflikt interesów.pomiędzy władzą a mediami.

Odp: TV Orneta bez sensu 2020/11/08 14:54 #16

• TV widz
  • TV widz Avatar Autor
  • Gość
Polityczny romans TV Orneta z ugrupowaniem Uzara przebiegał gwałtownie jak wakacyjna miłość zauroczonych sobą 15 latków. Uczucie minęło gdy trzeba było zaakceptować wady partnera.

• Strona:
  • 1
  • 2