Chińczyk w Ornecie - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Chińczyk w Ornecie 2011/11/19 09:26 #1

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Chińczyki inwestują w naszym mieście. Gdzie powstanie ChinaTown?

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/19 11:52 #2

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Chińczyki inwestują w naszym mieście. Gdzie powstanie ChinaTown?

Chińczyki mają w kieszeni USA a teraz wykupią Ornetę :cheer:

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/19 15:52 #3

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Chińczyki inwestują w naszym mieście. Gdzie powstanie ChinaTown?

Jaki Chińczyk gdzie co jak?
REKLAMA

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/21 06:59 #4

• Sporki
  • Sporki Avatar Autor
  • Gość
A no jest takowy w Ornecie w Markecie stokrotka. Wczoraj tam byłam pełno ludzi kupa chińskich rzeczy i taniocha. Współczuję sklepiką z ubraniami pootwieranymi w centrum. Chińska konkurencja zaleje was produktami tanimi i wyprze z orneckiego rynku.

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/21 07:38 #5

• zadowolona
  • zadowolona Avatar Autor
  • Gość
Jeśli mam zapłacić za chińskie jeansy orneciakowi 80 zł to wolę zapłacić Chńczykowi 50. I tyle na ten temat.

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/21 19:30 #6

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

zadowolona napisał: Jeśli mam zapłacić za chińskie jeansy orneciakowi 80 zł to wolę zapłacić Chńczykowi 50. I tyle na ten temat.

Niedługo chińczyk wygryzie cię z roboty bo bierze taniej ciekawe co wtedy powiesz głupiomądra

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/21 19:48 #7

• rm
  • rm Avatar Autor
  • Gość

zadowolona napisał: Jeśli mam zapłacić za chińskie jeansy orneciakowi 80 zł to wolę zapłacić Chńczykowi 50. I tyle na ten temat.

No i dlatego przez takie osoby w Ornecie jest jak jest, myśl tak dalej a będziesz na pewno Zadowolona

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/21 20:07 #8

• zadowolona
  • zadowolona Avatar Autor
  • Gość
Chińczyk mnie z pracy nie wygryzie. Jestem socjoterapeutką a nie sprzedawcą. Piszę z pozycji klienta. Dlaczego za ten sam produkt mam płacić więcej jeśli mogę mniej? Mam przepłacać w imię patriotyzmu ? Głupota. Nie rozumiem waszego oburzenia. Przecież równie dobrze ktoś może kupowac taniej na allegro czy gdzieś indziej.

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/22 07:11 #9

• Giguś :)
  • Giguś :) Avatar Autor
  • Gość
Szczerze to i ja popieram ZADOWOLONĄ to są Ci sami Chinole co byli w Warszawie a ja pierdzielę płacić komuś drożej za coś co kupił za ta sama cenę co Chinol :) WIEM BO JAKOŚ UTRZYMUJE SIĘ Z HANDLU WIELE LAT I ZAMIAST LAMENTOWAĆ I PŁAKAĆ TO SZUKAM SPOSOBÓW NA CORAZ LEPSZĄ SPRZEDAŻ :p BO TOWAR SAM SIĘ NIE SPRZEDA
POZDRAWIAM :)

Odp: Chińczyk w Ornecie 2011/11/22 07:14 #10

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Widać masz problem z logicznym myśleniem. Kupując od obcokrajowca wspierasz ich kieszeń i właśnie przez takich jak ty rosnie bezrobocie w polsce. Kiedys kupowano na bazarku od ruskichj dzis chińczyki objeli prym w sprzedaży byle czego za grosze. Brawo dla pani zadowelonej i jak ktos juz wspomniał głupio madrej.