Strefa biznesu w Ornecie - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/02 00:49 #1

• Strefa
  • Strefa Avatar Autor
  • Gość
Strefa w Ornecie świeci pustkami. Co dalej Panie Burmistrzu?

Załączniki:

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/03 10:01 #2

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Strefa jest przygotowana do najazdu inwestorów którzy będą się zabijać o wolne działki inwestycyjne. Pan Burmistrz jest geniuszem.

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/03 14:28 #3

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Dla opozycji wszystko się nie podoba. Poświrować się na forum każdy głupi potrafi. Co się dziwić miastu gdzie PIS kupił motłoch za 500+
REKLAMA

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/04 20:44 #4

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Wierzę że Panu Burmistrzowi uda się dźwignąć Ornetę z kolan i strefa zacznie funkcjonować zgodnie z planem

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/04 23:28 #5

• obserwator
  • obserwator Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał: Strefa jest przygotowana do najazdu inwestorów którzy będą się zabijać o wolne działki inwestycyjne. Pan Burmistrz jest geniuszem.

Czy cokolwiek ,co zrobi burmistrz was zadowoli ! Głowa do góry Panie burmistrzu i pozdrawiam

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/04 23:43 #6

• wiem
  • wiem Avatar Autor
  • Gość
czy orneta jest gotowa do zapłaty ogromnych odszkodowań związanych z niewypałem strefy przedsiębiorczości? kto zapłaci? zapłacę ja zapłacisz ty zapłacimy my. wszystko to w imię nierealistycznych zachcianek chłopca w krótkich spodenkach. dziękuję za uwagę.

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/05 14:39 #7

• tadeusz
  • tadeusz Avatar Autor
  • Gość

wiem napisał: czy orneta jest gotowa do zapłaty ogromnych odszkodowań związanych z niewypałem strefy przedsiębiorczości? kto zapłaci? zapłacę ja zapłacisz ty zapłacimy my. wszystko to w imię nierealistycznych zachcianek chłopca w krótkich spodenkach. dziękuję za uwagę.

Widzę że trolling antypopielowy się ponownie uaktywnił :) Powtórka referendum wam się marzy?

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/05 17:03 #8

• Maharadża
  • Maharadża Avatar Autor
  • Gość

obserwator napisał:

Anonim napisał: Strefa jest przygotowana do najazdu inwestorów którzy będą się zabijać o wolne działki inwestycyjne. Pan Burmistrz jest geniuszem.

Czy cokolwiek ,co zrobi burmistrz was zadowoli ! Głowa do góry Panie burmistrzu i pozdrawiam

W pełni sie zgadzam. 6 lat nie zrobił nic a radni w pierwszych ławach i tak będą klaskać. Przemysłwa stoi? stoi! i dla mieszkańców to najważniesze...

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/05 17:56 #9

• radny
  • radny Avatar Autor
  • Gość
Idealny teren pod powiatowe wysypisko śmieci :)

Strefa biznesu w Ornecie 2016/12/05 19:24 #10

• blanka
  • blanka Avatar Autor
  • Gość

radny napisał: Idealny teren pod powiatowe wysypisko śmieci :)

a niech i to będzie. byle praca była