Anonim napisał: W pierwszym dniu w którym został zamknięty wiadukt dla pieszych Burmistrz natychmiast podjął czynności w związku z tą sprawą bo najwidoczniej też mu się to nie podobało. Pisanie takiego tematu na jakimś śmieciowym forum to tylko czysta nagonka na obecnego burmistrza. Niestety nie wiem jak jest rozwiązana ta sprawa ale w sumie mnie to nie obchodzi bo nie mieszkam po drugiej stronie wiaduktu. A jeśli taka osoba, która tam mieszka piszę w tej sprawie do burmistrza na forum to życzę powodzenia. Sam chodzę do urzędu załatwiać różne sprawy i rozmieszają mnie ludzie, którzy chodzą na spotkania do burmistrza aby im dał prace albo "wyrobił" nowy dowód osobisty. Po to są ci pracownicy w tych kamieniczkach aby u nich załatwiać poszczególne sprawy itd. trochę biegania przy tym jest sam muszę załatwiać niektóre sprawy po 2 tygodnie ale niestety tak to wygląda w tym państwie ale jakoś nie narzekam. 
Dlaczego te forum to śmieciowe, ja uważam odwrotnie ! A jeżeli dla ciebie to śmieciowe to po co piszesz?
Burmistrz to nie święta krowa i każdy ma prawo się wypowiedzieć tak jak myśli i czuje!